Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jártok valakivel, Facebookon vagy IWIW-en beállítjátok a lapotokon, hogy "kapcsolatban"?
Ne hallgass rájuk kérdező, igazad van.
Lefogadom, hogy egyik kis nyálverőnek sincs kapcsolata, legalábbis komoly biztosan nem.
És igen ez elég komoly dolog szerintem. Ennyi erővel mások előtt tartsatok három méter távolságot. A jegy gyűrűt meg majd vegyétek le, ha kimentek a házból, mert csak rátok tartozik.
Mellesleg, ha pl van 400 ismerőse a kérdéses egyednek, akkor igencsak jó érzés, ha kint van a kapcsolatban állapot, ezzel is jelezve, hogy az illető foglalt.
Szerintem.
Ha önigazolásból kérdezte, az miért baj?!
Szerintem is gáz, hogy nem veszi le, hogy egyedülálló, illetve nem írja ki, hogy kapcsolatban. Hagyd ott a csába, ez egy hazug tetü. Teljesen gusztustalan.
Méghogy ne élj a neten?! Én pedig azt mondom: Hálistennek, hogy van net, és lett ez a probléma, mert így hamar kiderül, mennyire vállal fel. Igenis, ebből kiderült, hogy egyáltalán nem. Méghogy ez apróság?! A lakmuszpapír is egy kis apróság, és halálbiztosan jelzi mégis, mi savas, mi lúgos..
Már nem is tiszteled őt, szerintem így nem is lehet, tudván, hogy nem vállal fel, tehát jobb lenne, ha szépen kirúgnád, és kiírnád az iwiwen, hogy egyedülálló vagy. :) Megérdemled a jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!