Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha jártok valakivel, Facebookon vagy IWIW-en beállítjátok a lapotokon, hogy "kapcsolatban"?
ha te ezt ilyen frankón megválaszoltad, akkor tulajdonképpen mi is a kérdésed? mert ez így csak önigazolás keresés.
na, nem vállal fel, mert nem teszi ki, hogy kapcsolatban van veled. mekkora egy tetűláda, de tényleg... csak akkor miért vagy vele? ez rólad egy kép, meg a kérdésed is. én se vállalnálak fel, sőt, elkerülnélek messzire ezek után.
Én vagyok gáz? Na ne már. Úgy bírom mikor marha meggyőzően megindokolják az ellenkezőjét mint amit mondok.
Nos, ha ÉN lennék az aki nem lenne hajlandó kitenni, akkor érdekes módon velem ezt meg lehetne értetni.
ej b*szki, itt nem az a gáz ha nem írja ki magától.
Hanem ha KÉREM és akkor se hajlandó. Nehogy már én legyek akkor a gáz :P meg a hormontúltengéses... szeretnétek ti is szép jelzőket...?
Kérdező nem értelek.
Ha nem érdekel csak a saját álláspontod, akkor miért kérdezel minket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!