Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő után érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érdemes összeköltözni? Én kicsit tartok tőle, de párom már nagyon szeretné.

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, és minden tökéletes közöttünk. Nagyon harmónikus a kapcsolatunk, nincsenek vitáink, mondhatni, hogy minden téren tökéletesen megértjük egymást. Egy városban tanulunk, ugyanazon a főiskolán, mind a ketten albérletben élünk. Nagyon szeretné, ha szeptembertől összeköltöznénk, sokszor mondogatja, sőt, már tavaly is rengetegszer előhozta, hogy szeretné velem mepróbálni, hogy milyen lehet együtt élni, hogy jövünk ki egymással, stb, és én is szeretném, de nem tudom... azt hiszem, egy picikét még tartok ettől. Mármint, jelenleg úgy néz ki, hogy eléggé hosszútávra tervezünk, szeretné majd megkérni a kezemet is, éppen ezért semmit sem szeretnék elkapkodni. Az addig oké, hogy most is minden nap találkozunk, és legalább 4, de van, hogy 5 éjszakát együtt töltünk egy héten, akár nála, akár nálam, de mi lesz, ha közös háztartásban fogunk élni? Nem tudom, mennyi a megszokott idő, miután a párok már összeköltözhetnek anélkül, hogy túl korai lenne vagy elsietnék.

Szerintetek? Akinek esetleg van személyes tapasztalata, hogy milyen volt együtt élni, milyen problémák merültek fel és azt hogyan oldották meg, hogy viselték egymást, nem lett-e elegük a másikból, vagy ilyesmi, annak külön örülnék. :)

21/L, 25/F

2011. aug. 2. 15:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mi is köszönjük! :) Remélem, minden rendben lesz nálatok is! :)

22/L és 22/F

2011. aug. 2. 16:15
 12/16 anonim válasza:
Nekem is hasonló a "problémám"... mi tavaly szeptemberben jöttünk a párommal. Egy kollégiumban lakunk, januártól minden estét együtt töltöttünk a koliban, amint visszaértünk suliból együtt voltunk, együtt aludtunk minden éjjel. A párom nagyon szeretné ha most szeptembertől egy szobában lennénk,de én néha nem vagyok benne biztos 100%-ig, van amikor nagyon szeretném, van amikor félek kicsit... mindemellett a hezitálás mellett, lehet még a szüleim is meggátolnák az összeköltözést,de azt se tudom,h elővezessem-e nekik, hogy szeretnék összeköltözni a párommal...
2011. aug. 2. 16:40
 13/16 anonim válasza:
előző vagyok, azt kihagytam,h én 20éves vagyok, a párom pedig 22
2011. aug. 2. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:

Mi 1,5 év után költöztünk össze. Barátom ötlete volt.Én először nem akartam,de végül beadtam a derekam és nem bántam meg :)Így legalább nem zavar senki,és mi sem zavarjuk a szülőket.

Szerintem próbáljátok meg, főleg,hogy ilyen jó a kapcsolatotok! :)

2011. aug. 2. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Ma 16:40, nem Bajára jársz suliba? :D
2011. aug. 2. 17:45
 16/16 anonim válasza:

"Ma 16:40" vagyok :D

de nem, nem Bajára,hanem Sopronba :)

2011. aug. 2. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!