Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A néger férfiaknak vajon a néger nők vagy a fehér nők tetszenek jobban?
Szia!
Ha körülnézel akkor láthatod, hogy hány feketének van fekete nője, illetve hány fehér nőnek van fekete párja. Szerintem ez nem csak attól függ, hogy a feketének jobban tetszik-e a fehér, hanem attól is, hogy az illető fehér hölgynek tetszik-e a fekete férfi. Szóval kettőn áll a vásár. Hiába tetszik esetleg egy feketének egy fehér, ha a fehér őt rondának tartja. És ez nem csak a férfiakra igaz, hanem a nőkre is. Ugyanúgy igaz ez a fehérekre is, mert pl. hiába tetszik egy fehér férfinak egy fehér nő, ha a nőnek a feketék tetszenek.
Egyébként szerintem mindenki találja meg olyan csoportban a párját amilyenben szeretné, csak senki ne szóljon érte, ha valaki feketeként fehér társra talál és fordítva, vagy ha fehérként fehér társra.
Ezt úgy mondom, hogy alapból nem szeretem a színes bőrűeket. De mivel nem szín, hanem viselkedés alapján ítélem meg az embereket, ezért nem befolyásol, hogy ha egy fehér nőnek fekete párja van. Legyenek boldogok és kész. Amúgy meg mindenki el tudja dönteni, hogy neki ki tetszik.
"az interribanckodás mindig is csak az ostoba fehér nők jellemzője. Egy fekete nőt sem tudok mutatni fehér férfival."
Matt Stone (South Park-készítője), felesége Angela Howard, egy gyönyörűszép néger lány. Vagy Robert De Niro felesége Grace Hightower. Hogy csak a sztárokat említsem. De példának okáért a brazil lakosság majdnem 50%-a pardo, azaz nem csak egy rassz "van benne". Milliósra tehető azoknak a brazil nőknek a száma, akiknek fehér vagy indián férjük van. ÉS fordítva. Brazília ilyen szempontból a legjobb hely a világon, ott aztán tényleg nincs fajgyűlölet, se hivatalosan, se "a folklór részeként". Mindenki egyenlő, színtől függetlenül barátkozol, házasodsz, indián, fehér, néger.
USA-ban csak minden huszadik néger nőnek nem néger a férje, viszont érdekes statisztika, hogy a néger férfi-fehér nő kétszer olyan gaykran válik, mint a fehér-fehér és a fehér férfi-néger nő a legstabilabb ők feleannyiszor válnak, mint a fehér-fehér.
Végezetül hét éve találkoztam az egyetemen egy néger lánnyal én pedig fehér magyar vagyok, nemrég pedig megszületett az első gyerekünk. Gondolkodj mielőtt írsz!!
Kedves 8-as,teljesen egyetertek veled!
(-es,neked meg csak annyit mondanek,hogy en 32 eves vagyok,eleg sok feketet ismerek,es amit a 8-as valaszolo leirt,az igaz!Legalabbis en igy latom.Nekem tetszenek,es rajtam kivul sok masnak is.Es ez nem azt jelenti,hogy feherek kozott nincs jo tancos,szereto,kedves aranyos stb. Egyszeruen csak izlesek es pofonok,kinek mi jon be...
Még régebben láttam egy néger férfit egy szőke nővel csókolózni, hát majdnem elhánytam magam!
Akkor jöttem rá, hogy Rasszista Pista vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!