Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néger a tököm? De hát fehér vagyok!?
Figyelt kérdés
A fütykös körül barnább a bőröm és a bré is barnább. Miért? Mi lehet az ok, nem mintha baj lenne csak fura.2010. máj. 26. 17:22
1/9 anonim válasza:
Szerintem az mindenkinek másabb színű egy picit mint a bőre máshol. Bár nem igazán tudom, mivel én lány vagyok. Talán csak koszos, próbálkozz a szappannal:D
2/9 anonim válasza:
17:24-es vagyok. Miért vagyok gyökér? Oké, a szappan csak poén volt, de amúgy nem mindenkinél másabb színű egy picit ott? Szerintem ha annyira zavar, menj el urulógushoz, mi hogy mondjunk így véleményt, ahhoz látni kéne vagy valami.
3/9 anonim válasza:
Hello
Nekem is olyan. a farkam me ga herezacsim sokkal barnább főleg ha nem merev és nincs kinyúlva a bőr nagyon sötét.
Ez normális. Régen engem is zavart és utánanéztem és csajoknál is van ilyen változat hogy a fiú/lány nmeiszerve sötét pigmentes. ez genetika...
üdv
4/9 anonim válasza:
Ott több a melanin, ennyi. A tenyerünkön pedig kevesebb van, sőt a negrid rasszba tartozó embereknek is fehér a tenyerük. Tső
5/9 anonim válasza:
Kérdezd meg anyut, jó volt-e a buli... Nyeríteni szoktál?
6/9 anonim válasza:
Én speciell ezerszer jobban szeretem ha barna 13/L
7/9 anonim válasza:
Az enyém is! Én is fehér bőrű vagyok, de a bré...az már nem. De én jobban szeretem így barnán... :D
8/9 anonim válasza:
Az enyém sárga ! Ilyenkor mi van?
9/9 anonim válasza:
06-13 20:14 Anyád büszke lehet Rád! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!