Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy győzhetem le a félelmemet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy győzhetem le a félelmemet?

Figyelt kérdés
Félek az intimitástól. Félek megölelni, kezetfogni vagy puszit adni egy fiúnak. Miért? Hogy győzhetem ezt le?
2011. aug. 1. 23:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"Igen, szűz vagyok még és nem érdekel, mit mondanak mások, nem fogok lefeküdni olyannal, akit nem szeretek. Nem vagyok olyan, mint a mostani tinédzserek. Nem érdekel, hogy ciki e vagy sem, de én nem leszek olyan, mint ők."

Nagyon egoista vagy.

Tetszik vagy sem a pasik inkább a ribancokkal jönnek össze mint egy olyannal mint Te !

Ez a fájdalmas igazság. Játszhatod az elérhetetlen királylányt aki senkit sem ölel át mert Ő aztán tényleg csak azzal fekszik le akit szeret.

Hagyjuk már ezt az álszent butaságot.

Amíg nem tudod a vágyaidat (igen a szexuális vágyakat értem itt) úgy kommunikálni, hogy a pasiknak a figyelmét felkeltsd MINDIG egyedül fogsz maradni és nem fog egy FÉRFI sem szeretni.

Direkt írtam férfit !

Egy önbizalomhiányos, szerencsétlen, elesett kisfiúnak lehet megtetszik a félénkséged de inkább már csak azért fog veled összejönni mert ő neki sem jut más csak olyan selejt mint te.

Szántszándékkal vagyok vérlázító csak, hogy egy picit kimozdítsalak a valóságodból !

Nem rossz szándékból írom.

Azt akarom, hogy cseszd fel az agyad és holnap már csak azért is vegyél fel valami kis ribancos ruhát és éld az életed mert csak egy van és rövid.

Ne akarj megfelelni másnak.

Nem érdekel, hogy más mit gondol ?

Tudom, hogy a szíved mélyén egyből rá ugranál arra a helyes pasira aki úgy néz rád, hogy elolvadsz ha lenne erre lehetőséged!

Szóval most akkor kinek is akarsz megfelelni ?

Ja igen ! A társadalomnak !

Jól írtad: megfelelési kényszered van.

Elhízott vagy kórosan sovány, fehér bőrű, kissé szeplős, talán szemüveges, könyvmolj, görcsösen szabály követő lány lehetsz.

Ismered a történetet amiben a rút kiskacsa hattyúvá fejlődik ?

Na neked is ezen kell végig menned.

Most szenvedsz, bizonytalankodsz, változol, nem tudod miért de kicsúfolnak, aztán ha kitartó vagy előbb utóbb lesz egy olyan vonzó külsőd ÉS személyiséged amitől befogsz jönni a pasiknak.

Ha akarsz erre válaszolni akkor priviben írj mert nem hiszem, hogy ide találok még egyszer.

2013. febr. 19. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!