Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarhat tőlem? Korai rákérdezni?

Figyelt kérdés

Kb 2hónapja elköltöztünk Pestről,egy kis vidéki városba...

Itt van egy nagy nyaralónk,és ideköltöztünk.

Van egy régi ismerősünk,egy srác...

És elkezdtem vele komolyabban ismerkedni. Nagyon megtetszett nekem,mert 2hónapja konkrétan mindennap együtt vagyunk. Átmegyünk hozzá,elvagyunk,filmezünk,vagy itt filmezünk,és jó minden... de lekell tagadnunk egymást. Amúgy se járunk,de ha járnánk se mondhatnánk el senkinek... mert ő sokkal idősebb nálam. :/

De azt mondta hogy ez nem baj nekii.. mármint az se hogy fiatal vagyok,és az se hogy titokban kell tartanunk. Azt mondta hogy kellek neki,és hogy azt akarja hogy mindenem az övé legyen...

De 4-napja ( vagy több.. ) nem hív fel. Mindennap felhívott,vagy kihívott... most nem hív,nem keres,és tudom hogy ráér mert az apja mondogatja hogy menjek át hozzá... de csak akkor szoktam átmenni,ha ő hív.küldtem neki sms-est,hogy hívjon vagy jöjjön át,mert beszélni akarok vele,de nem írt,nem jött,és láttam a haverjával csak úgy sétálgatni...

Meg őt is egyedül.

Tudom hogy nincs dolga mert szabadságon van,és most csak lustálkodik.

Szóval nemtudom mivan vele :/

Nem tudom mért nem keres... lehet talált valaki mást? vagy... már nem akar velem lenni?

Felhívni nem akarom,mert ez a fiú dolga... ő keressen meg előbb. Nem tudom mit tehetnék..

Segítsetek.

Köszönöm. *-*

17L

2011. aug. 1. 17:38
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

ez már csak jó lenne nekem,én a családom elé állnék vele... mert én tényleg szeretném ezt vele.És most konkrétan nem is ez a bajom,hogy titkolózunk... hanem hogy nem keres. és már nagyon kezdek hisztis lenni. :/

amúgy.. nem feküdtünk le...nem pettingeztünk,semmi ilyesmi... csak már volt olyan hogy pl bugyiban meg egy melltartóban vagy csak pólóban+bugyiban ültem rajta / feküdt rajtam, és csókolóztunk. eddig jutottunk el. 2hónap alatt csak ennyit csinált velem,és mondjuk hozzá képest ez tökjó,mert mindenki tudja itt, hogy nagyon-nagyon csajózos. :D és sok nővel volt már...

ahhoz képest velem türelmes. csak jó lenne ha keresne már :/

2011. aug. 1. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!