Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Bővebben lennt! 18/L

Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nem tud leszállni a páromról. Mindig írkál neki, "lájkolgatja" és nem rég, még becézgette is. Feltudnék robbani ha meglátom. Régen volt köztük egy csók. Szerintem nem szép a lány, nem csak azért mert "köd" van a szemem elött. Na de mit tegyek? Ne foglalkozzak vele? Mert nemtudom szó nélkül hagyni a barátomnak sem ezt..
2011. aug. 1. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg a barátodnak, hogy nem tetszik neked ez. A kis csajt csak akkor rúgd szét vagy alázd proig, ha egyértelműen kártékony akcióba kezdett.
2011. aug. 1. 15:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Már említettem nem egyszer a barátomnak, de mindig csak a veszekedés van belőle, hogy túl féltékeny vagyok, pedig nincs mire.
2011. aug. 1. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
parittyázd meg az arcát.
2011. aug. 1. 15:19
 4/11 anonim ***** válasza:
Ezt tulajdonképpen a srácnak kéne rendezni. Mondja meg ő a csajnak, hogy hagyja békén, mert barátnője van. Ha ezt nem teszi meg, én a srácra haragudnék.
2011. aug. 1. 15:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Írj néhány példát arra, hogy mit csinál a kis ribi és hogy veszekszel a paliddal.
2011. aug. 1. 15:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Semmiképpen ne tiltsd el a barátodat tőle, mert akkor el fog rajta gondolkodni, h vajon van mire? És akkor te magad ültetted el a gondolatot a fejébe. Csináld okosan. Beszélj vele, mondd meg neki, h nagyon rosszul esik ez neked, hogy annak a lánynak láthatóan tetszik, és ki is mutatja. Téged ez zavar, kérd meg, hogy értesse meg a lánnyal, hogy szeret téged, és ne "csábítgassa". Szerintem meg fogja érteni. :)
2011. aug. 1. 15:22
 7/11 anonim ***** válasza:
hát tényleg túl féltékeny vagy. bízz meg a barátodban. te sem szeretnéd ha valaki megmondaná h mit lehet és mit nem.
2011. aug. 1. 15:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Én nem gondolom, hogy túl féltékeny lennék, de szerintem egy lány sem tűri el azt, hogy idegen nők kedveskedjenek a szerelmüknek. Ahogyan a férfiak sem..szerintem nekik is igen csak görcsbe állna az öklük egyből..Nincs igazam?
2011. aug. 1. 15:29
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát ha barátod nem tartja tiszteletben hogy neked ez nem esik jól akkor lehet azért van mert neki tetszik ez a helyzet! :S
2011. aug. 1. 15:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Lájkolja a neten?!!! Felháborító, távolról kattintgat? Szerintem azonnal szólj az elhárításnak, mert holnap már össze is házasodnak.
2011. aug. 1. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!