Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet így barátnőm, ha nincsen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet így barátnőm, ha nincsenek barátaim?

Figyelt kérdés
Félek újabb kapcsolatba kezdeni, mert előbb-utóbb arra terelődik a téma, hogy beszéljek a barátaimról, vagy mutassam be őt nekik. De nekem nincsenek már sajnos és ezt elég cikinek tartom. Nem nagyon szeretek kifelé menni bulizni, csak nagyon ritkán. Nem vagyok csúnya gyerek, nem vagyok kocka sem, sok csajnak bejövök, de ez miatt(barátok hiánya miatt) eléggé félek összejönni velük. Rendes is vagyok nagyon, de mégis elkerülnek az emberek, mert nem vagyok az a beszédes típus. Van olyan lány, akinek nem fontos, hogy vannak-e barátaim? 21/F
2011. júl. 31. 23:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is hasonló helyzetben vagyok. Bár már kezdem megszokni, hogy alig vannak barátaim. Mert gondolom azért te is beszélsz néha-néha emberekkel, nem?

Könnyű mondani, tudom, de szerintem ne stresszelj rá erre.

16/L

2011. aug. 1. 00:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem se nagyon vannak barátaim, de soha meg se fordult a fejemben, hogy ez milyen hatással lehet a barátomra. Leginkább semmilyennel szerintem.
2011. aug. 1. 01:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem sincsenek egyáltalán barátaim. Illetve van vagy kettő, de ők nagyon messze laknak tőlem, így ritkán tudunk találkozni. Néha msn-nen dumálunk, vagy írunk e-mailt, hogy merre hány méter.

Igazából én sem vagyok egy nagy társasági és bulizós ember. Sokkal jobban érzem magam itthon. Inkább ne legyenek barátaim, minthogy legyen 20-30 felszínes haverom, akik csak érdekből vannak velem, de ha bajom van, nem tudnék számítani rájuk. Mert igaz barátból az embernek élete során nagyon kevés van, haverból lehet akár több tucat is.

Ha egy csaj pedig emiatt fog furcsán nézni rám, sőt nem akar többé találkozni velem, akkor mehet a francba és jobb, hogy az elején kiderült a dolog.

2011. aug. 1. 04:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Lehet. A lányoknak csak a külső számít.
2011. aug. 1. 08:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam beszélni azért emberekkel, próbálok barátkozni velük, csak az az igazság, hogy nekik már vannak barátaik, így nem nagyon értik a túlbuzgóságomat. Régebben nagyon sok barátom volt, de egy idő után, amikor az iskolák elszakítottak minket és én nem nagyon jártam bulizni sem, így elhidegültünk egymástól és egy sem maradt sajnos. :S
2011. aug. 1. 12:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!