Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet így barátnőm, ha nincsenek barátaim?
Én is hasonló helyzetben vagyok. Bár már kezdem megszokni, hogy alig vannak barátaim. Mert gondolom azért te is beszélsz néha-néha emberekkel, nem?
Könnyű mondani, tudom, de szerintem ne stresszelj rá erre.
16/L
Nekem sincsenek egyáltalán barátaim. Illetve van vagy kettő, de ők nagyon messze laknak tőlem, így ritkán tudunk találkozni. Néha msn-nen dumálunk, vagy írunk e-mailt, hogy merre hány méter.
Igazából én sem vagyok egy nagy társasági és bulizós ember. Sokkal jobban érzem magam itthon. Inkább ne legyenek barátaim, minthogy legyen 20-30 felszínes haverom, akik csak érdekből vannak velem, de ha bajom van, nem tudnék számítani rájuk. Mert igaz barátból az embernek élete során nagyon kevés van, haverból lehet akár több tucat is.
Ha egy csaj pedig emiatt fog furcsán nézni rám, sőt nem akar többé találkozni velem, akkor mehet a francba és jobb, hogy az elején kiderült a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!