Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy mondjam el neki?
Figyelt kérdés
Van egy cigány évfolyamtársam, aki próbál "összehaverkodni" egy osztálytársammal, de, mint utóbb kiderült, hogy csak azért, mert el akarja szedni a srác bnőjét + a bnője legjobb bnőjét is magának akarja, hogy futtassa őket. -.-
Szerintetek figyelmeztessem az osztálytársamat, ha igen hogyan? Annyit nem árt tudni, hogy az osztálytársam erősen milliomos és a barátnője is egy ilyen plázacica bombázó.
2011. júl. 31. 22:40
2/6 anonim válasza:
félre hívod, négyszemközt személyesen, nyíltan, őszintén elmondod neki
3/6 anonim válasza:
szerintem semmi közöd ehhez az egészhez
maradj ki belőle
akit lehet "futtatni" az meg is érdemli
téged meg senki nem fog komolyan venni, ha odaállsz elé ezzel a történettel
4/6 Kira8 válasza:
sztem nehogy szólj nekik ha meg tudná a cigó tuti kicsinálna:D::D:
és igazuk van csak azt lehet futtatni aki engedi magát...-.-
5/6 anonim válasza:
szerintem mondd el neki, az egy szép gesztus lenne, és bátor dolog is (mivel sokan ilyesmit nem mernek elmondani, és inkább nézik hogyan szenved a másik)
6/6 anonim válasza:
a hogyanra pedig: mindenképp négy (azaz hat, mivel szerintem jobb ha a lány is ottvan, hogy tudja nem tisztességesek a másik srác szándékai) szem közt, csak az "illetékesek" hallják, így nem lesz pletyka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!