Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha több szeretetre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha több szeretetre vágyom páromtól?

Figyelt kérdés

sziasztok!

A kérdésem arra vonatkozik, hogy úgy érzem,hogy a párom nehezen tudja kimutatni érzéseit,nem egy bújós tipus,nem ölleget,persze nem várom el ezt mindig, csak néha jólesne.Ha én bújok hozzá, kérem öleljen át csak néz,néz,néz...megint "szeretethiányom" van:) Nem rettenetesen nagy baj, de néha nagyon rossz érzés, hogy én nem tudok belőle kihozni többet vagy alapból ilyen. Inkább vásárol,vesz dolgokat,utazunk, szórakozunk,elintéz,amit csak tud...de ugye nem lehet minden tökéletes?!

2009. ápr. 7. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát igen nem lehet minden tökéletes. Az én párom is ilyen, de elmondtam neki, hogy néha szükségem van több szeretgetésre és azóta jobban odafigyel. Szerintem emlísd meg, hogy neked erre néha szükséged van.
2009. ápr. 7. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen az én párom is ilyen,nem az h nem szeret de szeret csak az Ö módján:) Én is mondtam neki,hogy nekem szükségem van rá h megöleljen szeretgessen stb és azóta sokkal jobban odafigyel,jó nem fordult ki önmagából de odafigyel rá és tudja h nekem erre szükségem van.Esetleg még ezt megnézheted: [link]
2009. ápr. 7. 21:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én párom is ilyen, csak nekem sajnos mikormondtam neki akkor sem változtat, egy halvánnyit max.. deh nem nagy változás.. És nem vesz semmit meg semmi, szóval énsem tudom mit tehetnék..:S
2009. ápr. 7. 21:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Mit tegyek, ha több szeretetre vágyom páromtól?

Mond meg neki. De komolyan. Miért azthiszed, hogy majd rá tudod vezetni? Pedig nem. Ő azt hiszi, hogy minden a legnagyobb rendben. Beszéld meg vele mi a rossz.

Néma gyereknek az anyja sem.....

MagicalCritical

2009. ápr. 11. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!