Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt köztetek valaki srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt köztetek valaki srác aki nem vágyik semmi párkapcsolatra, csajra? (16-20 évesek)

Figyelt kérdés

mer én azóta mióta az első barátnőm szakított velem egy hét múlva már vágytam valakire. de azóta 3 éve nem volt senkim.

valamit mindig elcseszek. vagy ha adódna a lehetőség sz.rt sem teszek.

bár a nyár alatt most erősödtem meg rájöttem a pia örömére.szerintem ha nagyon akarnák odamennék egy lányhoz ,csak nagyon nagyon ritkán kerülök olyan helyzetbe ahol nem az lenne az első gondolatunk hogy "kiez a balf.sz"

17f ti hogy álltok a nőkkel?

2011. júl. 31. 21:50
1 2
 1/11 krisz936 ***** válasza:

18/f

nem volt még párkapcsolatom..

de már akarok xD

2011. júl. 31. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát igen. Ez most jó kérdés volt:DD

Hogy mondjak neked egy szánalmas kockás hasonlatot, én olyan vagoyk, mint a windows. Nálam a tiltás erősebb, mint az engedélyezés. Szóval erősebb, a nem akarom, a gátlás, a jobb ez így, mint az akarom.

2011. júl. 31. 21:57
 3/11 A kérdező kommentje:
mer nem tudjátok milyen. pedig szóval nem lehet kifejezni azt az érzést mikor szeretsz valakit. ő is viszont szeret. meg persze a testiség ami szintén nagyon f@sz@
2011. júl. 31. 21:59
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Ez nevetséges kifogás, hogy nem tudjuk milyen, nem tudjuk elképzelni, hidd el, hogy ez nem így van.:)

Én nem találtam méltő nőt ahhoz, hogy szeressen vagy szeressem, de nem is nagyon adok rá lehetőséget.

Nézd, én jól megvagyok így. Természetesen jobb lenne sexelni, meg szeretni valakit, de nem akarom leírni neked, hogy miért jobb ez így nekem. Akkor meg kellene halnod...

:P

2011. júl. 31. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
van
2011. júl. 31. 22:12
 6/11 A kérdező kommentje:
én sem olyan nőkkel voltam együtt akik úgy gondolkodtak mint én .de mégis csak csajból voltak. és jó volt velük .az hogy sok mindent másképp gondoltunk .lexartam. olyat egy jó darabig nem is fogok találni . na de ne veszekedjünk;)
2011. júl. 31. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem veszekszem, teljesen megértelek:)
2011. júl. 31. 22:16
 8/11 anonim ***** válasza:
14/L én se akarok kapcsolatot =/ eddig próbálkoztam de nem jött össze de most jól érzem magam pasi nélkül de néha így rám jön az érzés h jaj de jó lenne:) de ink. másra koncentrálok nem a pasizásra
2011. júl. 31. 22:22
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vélekedem mint az előttem 80%-os író.

Lehetőségem meg lenne rá, noha nem szeretek speciel diszkóban bulizni és a pult alá inni magam attól még van hely ahol ismerkedhetnék de valahogy az ilyen fajta lányok elszaporodtak és ahogy idősödöm (19vagyok most) egyre többet várnak.

Persze mint azt mindenki leírja s ezek a lányok tudják is mindenki vágyik arra, hogy legyen valakije és mellette legyen de ez a mai világ inkább arra késztet engem, hogy magasból szarjam le a csajozást és jobb nekem ha az iskolával foglalkozom.

2011. júl. 31. 23:08
 10/11 A kérdező kommentje:

szval a világnak engedsz és a "szükségleteidet" elnyomod?

mondhatni ezt teszed

2011. júl. 31. 23:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!