Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Megkérdeztétek már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Megkérdeztétek már a csajszitokat, hogy hány évesen jött meg neki a havija?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
Én még nem.
2011. júl. 31. 18:57
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Szia én nem kérdeztem hanem ezt ő mondta és most már álltalába tudom mikor van neki akkor nem zaklatom!

:)

2011. júl. 31. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, már kérdeztem.
2011. júl. 31. 19:22
 4/10 anonim ***** válasza:

De nem arra kiváncsi, mikor van meg neki, hanem hogy hány évesen kezdett menstruálni?

Kérdező: Mit izgat ez Téged? Komolyan... A lány is kérdezze meg, mikor állt fel először a farkad?

2011. júl. 31. 22:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem vagyok pasi, de tőlem még senki sem kérdezte meg hogy mikor jött meg először a havim. Pedig már 27 éves vagyok. Jaj, hazudtam. Talán annak idején a nőgyógyász, meg az iskolaorvos.
2011. aug. 2. 19:02
 6/10 anonim válasza:
Mi megdumáltuk a pasimmal. Mármint egy beszélgetés közben ez is szóba került. Furcsa lett volna ha csak úgy rákérdez, de ha megteszi válaszolok neki.
2011. aug. 2. 19:45
 7/10 anonim ***** válasza:

téged mit érdekel mikor jött meg neki?:D

amugy mi már beszéltünk erről,hogy milyen kellemetlen helyzet vvolt.

2011. aug. 2. 22:11
 8/10 anonim ***** válasza:
El nem tudom képzelni azt a beszélgetést, ahok előkerülne. Amikor olvastam a kérdést, mondtam a barátomnak, de azt mondja, érdekli a fenét. Az a lényeg, most mikor van meg, nem azt, hogy ezelőtt x éve hogy véreztem.
2011. aug. 2. 22:14
 9/10 anonim válasza:
Az a beszélgetés úgy jött elő, hogy mind a kettőnknek van fiatalabb tesója. Amikor ők pubertásba kerültek nagyot változtak, érdekes volt nézni (pasizás stb.), hogy hogyan boldogulnak. Ekkor jött egyszer elő, hogy mi milyenek voltunk, miket csináltunk és itt vetődött fel ez a kérdés is.
2011. aug. 3. 19:08
 10/10 Lia99 ***** válasza:

elég fura de a barátom nem tudja de a báttyám igen.:D

19/L

2011. aug. 5. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!