Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mit jelenthet? Már nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelenthet? Már nem szeret?

Figyelt kérdés

Tegnap lefeküdtem a pasimmal (nekem ez volt az 1.) és mikor elélvezett, egy nevet súgott a fülembe...és az nem az enyim volt :(

Ez azt jelenti hogy nem is szeret?

és ma hívott hogy még se jön mert dolga van...

Lehet megcsal?

Ti mit csinálnátok ha a helyemben lennétek?

én 17/L

ő 18/F

és bocsánat hogy ilyen kérdéssel zavarok csak nem tudom hogy mit csináljak, nagyon félek hogy megcsal, mert nagyon szeretem...

2011. júl. 31. 18:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha más lány nevét súgja a füledbe, valószínűleg szex közben más lányra gondolt. Szerintem megcsal.
2011. júl. 31. 18:40
 2/4 Setis ***** válasza:

Mégis milyen nevet? Lányt? Fiút?

Mennyi ideje vagytok együtt?

2011. júl. 31. 18:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Lány nevet mondott és 3-4 hónapja
2011. júl. 31. 18:41
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát ha 3-4 hónapot vár egy fiú a mai világban, az már valami. Szép és jó.

Na de ez, hogy más nevét mondta...ez olyan dolog, amire nem létezik elfogadható magyarázat. Azóta nem is keres téged?

Eddig milyen volt a kapcsolatotok? Mindig keresett, komolyan érdeklődött irántad? Meg akarta ismerni a családodat, bemutatott az övének? Érdekelte minden veled kapcsolatban?

Ha ezekre nem a válasz, akkor csak arra várt, hogy megkaphasson.

Ez után, hogy pont a szüzességed elvesztése után más nevét mondta, térden csúszva kellene azóta is könyörögnie előtted, virággal és sírva, hogy bocsássál meg neki, HA szeret téged, ha fontos vagy.

De ez a srác egy nagyon gerinctelen alak lehet. Hagyd a fenébe, mert vannak rendes fiúk...akik épp egy olyan lányra vágynak, aki nem dobja magát oda, és 2-3 hónapot vár az első alkalommal....Megérdemled ezt Te is. Ezt az utolsó szemétládát meg dobd ki.

19/l

2011. júl. 31. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!