Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a nővéremet megcsalja a pasija?
Húha! Száz éve a nővérem férje velem kezdett ki..., gondolhatjátok mekkora gondban voltam, hogy szóljak, vagy ne szóljak. Pici gyerekük volt..., nem voltam képes szólni, nem éreztem úgy, hogy jogom lenne beleavatkozni ilyen szinten az életükbe. Még két gyermekük született, vagy 40 éves házasok, ott vannak egymásnak, közösek az emlékeik..., vajon mi lett volna, ha szólok??? Én biztos, hogy rosszul jövök ki a dologból, lehet a jövőbeni életük miatt örökké engem szidtak volna. A sógorom többé nem próbálkozott, bár néha volt egy-egy beszólása, amit csak én érthettem. Na meg amikor a nővérem gúnyosan azt mondta, hogy "mi van, csak nem félsz vele egyedül maradni?", akkor kedvem lett volna...
Szerintem a pasival beszélj, ha tudja, hogy tudod, akkor megfelelően fog lépni, attól függően, mennyire fontos neki a nővéred. És nem te leszel a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!