Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek születésnapjára mit?
Figyelt kérdés
Barátnőm 17. szülinapja lesz és arra gondolta, hogy meglepem azzal, hogy sütök neki tortát + rózsaszirmokkal teleszórom a szobáját + egy szíves nyaklánc aminek egyik fele nála másik nálam lenne. Kivitelezéshez ötletek ?2011. júl. 30. 22:00
1/12 Moszuke válasza:
receptet kérsz és tervrajzot a szobájához, hogy merre-hova szórd a szirmokat és egy ékszerész katalógust vagy mi?
2/12 A kérdező kommentje:
hogy kéne a szíromkat leszórni tortát szerintetek hova tegyem ilyenek..
2011. júl. 30. 22:05
3/12 anonim válasza:
vegyél inkább egy vibrátort neki.
4/12 anonim válasza:
szirmokat az ágyára! :D mert jó benne meghemperegni! a tortát meg rejtsd el aztán meg ad oda te neki! :) mielött a szobájába menne! :) kedves gesztus az ötleted! :)
5/12 anonim válasza:
Nem rossz amit kitaláltál... de szerintem ezt nem tőlünk kéne megkérdezned..mivel te ismered te tudod hogy mit szeret stb...
7/12 anonim válasza:
Szerintem is ezt csak azt tudja aki ismeri a lányt. Én teljesen rosszul vagyok az ilyen "romantikus" dolgoktól ezért jó tanácsot se tudok adni.
9/12 William Szexpeare válasza:
A vibrátor nem volt rossz ötlet,mert ha ilyen nyálas dolgokat ki tudsz találni akkor neked biztos nem áll fel:D
Am jó 5let.
10/12 anonim válasza:
szerintem nagyon édes ötlet, ne is hallgass azokra akik itt fújolnak. én tuti, hogy elsírnám magam a meghatottságtól. :)
tortához keress receptet, vagy kérd anyukád/az ő anyukája (vagy tökmindegy ki, lényeg, hogy tudjon sütni) segítségét, tudd meg, hogy melyik a kedvenc tortája...
rózsaszirmos aranyos, rohadtsok rózsa kell. szerintem elég az ágyát összeszórni vele.
a nyaklánc is aranyos. :) sok helyen lehet kapni(:
sok szerencsét^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!