Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit vegyek a Barátnőmnek 17. születésnapjára?
Már régóta ismerjük egymást, de "mint pár" 2 hete vagyunk együtt. Nem igazán tudom eldönteni, hogy mi lenne a megfelelő ajándék aminek tényleg örülne. Gondoltam a bon-bon + plüss + egy szál vörös rózsa kombinációjára; szerintetek?
16f
Szerintem megfelel, bár várd azért meg egy hölgy válaszát is :))
F16
Ha évek óta ismeritek egymást,akkor valami személyesebbet is adhatnál neki.De ha azt veszem, hogy járni még csak 2 hete jártok, akkor ez pont jó, esetleg kihagyhatnád a plüssmacit(éreztetve ezzel, hogy már nem kislány), elvihetnéd helyette mozibe.
Ja, és egy jó tanács:
Nem kell mindent megvenni a csajoknak, mert utána reflexből elvárják.
23/N
Miért nem valami régi képet kereteztetsz be, amibe mondjuk sok közös emlék van? Vagy meg tudod te is csinálni, csak keretet kell venni.
És emellé egy plüssmaci, vagy egy vörös rózsa. :)
Jobban örülne neki, mintha vásárolsz, és kreatívabb is. (Főleg ha feltörnek az emlékek)
Szerintem kocsit lakással.
Ja amúgy valamilyen emlékezetes kép kerettel jó. :)
17/f
Köszi:)
Végül bon-bon rózsa plüss lett belőle, de azt mondta h a legjobban nekem örül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!