Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiuk mi a véleményetek ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk mi a véleményetek ha egy csaj metál/screamo/rock/hardcore-t hallgat?

Figyelt kérdés
külsőleg nem nézek ki ugy mint egy rocker csaj de szeretem az ijen zenéket
2011. júl. 30. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
éljenek a rocker lányok!!! éljen a rock+metal!!:) én is azt a zenét hallgatom!Meg ne változz semmiért és senkiért!!!!!!!!
2011. júl. 30. 20:16
 12/14 A kérdező kommentje:
:D okés
2011. júl. 30. 20:49
 13/14 anonim válasza:
En is ugyanlyan vagyok mint te.14/L.:).amugymeg,en lehet ugy is nezek ki,mert altalaban egy kis fekete mindig kerul az oltozkodesembe."elsajatitott" stilusom van.en kombinalom minden ruhamat.ezt nem ugy kell ertelmezni,hogy minden szar magamra rakok[kituzo,nyaklanc],es nem is pizsomakat veszek fel.szeretem a feketet,es ezt a zenei stilust.elmegy meg a pop is[nehany szam],nameg a rappet szeretem.eminem.:).nade..szoval,ha meg akartal valtozni,azt ajanlom,ne valtozz.eld ki magad es majd mindenki ugyis kinovi.szowal:eld ugyanugy az eleted ahogy eddig.mas velemenye ne szamitson.!
2011. júl. 31. 18:12
 14/14 anonim válasza:
azt hogy végre egy értelmes csaj :P
2011. okt. 13. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!