Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, mennyire zavar titeket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mennyire zavar titeket, ha egy lány kicsit metálos?

Figyelt kérdés
Ne acélbetétes bakancsra gondoljatok, csak szimatszatyorra, bőrkarkötőkre. És metálos zenei ízlésre. Egyébként egy pár srác szerint "tökös" csaj vagyok bármit is jelent. Jól kijövök a fiúkkal. Érdekelne, hogy nem taszító-e, hogy nem a nőies kasztot képviselem? Ettől még hordok színes ruhákat, bár azokból inkább sötétebb színűket. Sosem találok olyan pólót ami világos, és tetszik is. Nem taszító, ha valakinek lány létére ilyen durva a zenei ízlése, és szeret a fiú haverjainál furkálódni? Persze csak viccből. Egyébként pár hónapja több ismerősöm is mondta, hogy ki nem nézte volna belőem, hogy metálos vagyok, mivel szőke színű a hajam, kék a szemem, és a bőröm is fehér. (nem albínó) Nem akarok megváltozni, csak érdekelnek a vélemények, hogy ki hogyan látja. Szerintetek? 15/L :)
2011. júl. 30. 14:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
14:18 Örülök, hogy szimpatikusnak találtál. Most nem szeretnék ismerkedni, csak ennyire voltam kíváncsi. :D
2011. júl. 30. 14:29
 12/21 A kérdező kommentje:
14:27 Ez változó mutass egyet, és megmondom, hogy tetszik-e. LAzábbaktól kezdve egész durvákig van ami tetszik. :D System of a down, Three Days Grace, Skillet, ACDC, Avantasia- Another Angel Down, Breaking Benjamin, Disturbed, Dope, Dragonforce, Ensiferum, Escape The Fate, Hammerfall, Korn, Lordi, Machinae Supremacy, Ozzy Osbourne, Billy Talent, suffocating under words of sorrow, Evanescence, Within Temptation néhány szám, Nightwish, Sonata Arctica stb. most ennyit tudtam. van akitől csak egí-két számot ismerek, de van akitől szinte az összes tetszik. :D
2011. júl. 30. 14:39
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
a zenei izlésedet láwolom. :D
2011. júl. 30. 14:42
 14/21 anonim ***** válasza:

Ja, szerintem is jó zenéket hallgatsz;) Köszi szépen;) Többet ismerek ezek közül. De akkor küldök én is egyet, hátha bejön:

http://www.youtube.com/watch?v=qxDcWvZCSRg

2011. júl. 30. 14:55
 15/21 anonim ***** válasza:

Én is 15 vagyok, és én is ezeket szeretem. <3

Jó ízlésed van.

2011. júl. 30. 15:14
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi nem zavarja őket az ilyen :) Igaz lány vagyok de rapper, ami ugyanolyan érzéseket vált ki a fiúkból mint a metálos csaj :D

nyugodtan ismerkedj velük, hidd el sokan díjazzák az ilyen csajokat mint te mert nem mindenki szereti a plázacicákat :)

2011. júl. 30. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
Úgy van. A rapper lányokat is szeretjük:)
2011. júl. 30. 16:11
 18/21 A kérdező kommentje:
14:55 Ismerem ezt a számot is. :D Nagyon tetszik. Csak régebben széthallgattam, kicsit ráuntam, de most megint annyira tetszik, mint anno. :D
2011. júl. 30. 19:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm emberek a komikat! :D
2011. júl. 30. 19:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Dorina, hallod szerintem semmi baj a zenei ízlésedddel:D!!
2011. júl. 30. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!