Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton azt hallani h a lányok a rosszfiúkat szeretik. Mit jelent az h rosszfiú?
Figyelt kérdés
mitől lesz 1 srác rosssz?
pl én az lenék??( hip-hop a stílusom szeretem a graffitit van 1 motrom táncolok,kosarazok hobbyszinten)
nem értem, inkább lányok válaszát várom :d
2011. júl. 30. 12:26
11/39 A kérdező kommentje:
elég önállló véleméynem van, amúgy crosszmotrom van.
van fülbevalóm de piercingem nincs. elég laza ruhákat hordok. bőgatyát meg nagy pólókat de nem gusztustalan mértékben bő cuccok. nem vagyok bunkó meg beszologató. inkább határozott egyéniségem van úgy mondanám.amúgy meg figyelmes vagyok a lányokkal, de nem papucs
2011. júl. 30. 12:57
15/39 anonim válasza:
12:57 Ne is akarj keményebb lenni. Mondjuk nekem már a fülbevaló is túlzás. Meg a bő cuccok sem annyira tetszenek, de mondom ez másodlagos, ha a személyiséged megvan hozzá. :)
16/39 anonim válasza:
13:24 Vagyok megint. Lehet, hogy magam ellen beszélek, de egy kicsit tegyél mások véleményére, legyél olyan amilyen te akarsz. Ez is egy pozitívum. :)
17/39 A kérdező kommentje:
egyébként kicsit teszek is mások véleményére, ahogy mondod, netuddmeg hányan hisznek nagyképűnek a bő cuccaim miatt, meg hányan ugatnak be, pedig nem vészes, annyi h nem hordok armani cucccokat meg nincsen betűrve a gatyámba a pólóm hanem lentebb van pár centivel a gatyám meg 1 számmal nagyobb a póló kb ilyenekben : [link]
2011. júl. 30. 14:27
18/39 anonim válasza:
20/39 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!