Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Frigid vagyok? Mit jelent pontosan az, hogy frigid és mikor
mondható valakire, hogy egyértelműen az?
Lehet,h túl fiatal vagy. Én 15 évesen kezdtem szexuális életet élni(sajnos),most 24 vagyok. Kimondottan soha nem kívántam a szexet,soha nem volt orgazmusom sem,egészen egy hónappal ezelőttig. Azóta élvezem a szexet,kívánom.
Szerintem neked is ez lehet a problémád!
2009. ápr. 7. 13:12
Szerintem nincs olyan,hogy frigid nő!Ha a barátod kellőképpen odatenné magát,akkor le se szállnál róla,és alig várnád,hogy lefeküdhess vele!
2009. ápr. 7. 13:12
első vok. A másodiknak igaza van. Kutatások bizonyítják,h a frigiditás nem létezik,csak régen hitték azt!
2009. ápr. 7. 13:15
nem vagy frigid! a frigidség egy betegség, aminek a tünete az, hogy soha semmilyen körülmények között senki nem tud téged felizgatni... ha már pettingeltél a barátoddal (igaz azt nem írtad, élvezted e, elmentél e), akkor gondolom azért tetted, mert jól esett, és ha még orgazmusod is volt, biztos lehetsz benne, hogy nem vagy frigid, mert a frigid nőnek nincs orgazmusa. Az hogy még nem érzed magad felkészültnek, nem betegség, inkább érték. Sosem szabad kényszerből megtenni senki és semmi kedvéért! És ha ezt a párod nem érti meg, akkor nem is szeret igazán...
2009. ápr. 7. 13:17
ujabban nagyon dobaloznak a frigid szoval. ha 1 lany nem teszi szet mindig es azonnal a labat, ha nincs mindig 10 orgazmusa mar egybol frigid??? NEM.
a szo konkretan arra vonatkozik hogy semmilyen korulmenyek kozott nem kepes felizgulni es benedvesedni.
szerintem te csak tul koran kezdted es haogy kiveszem a soraidbol, nem onszantadbol hanem kulso nyomasra. ez lehet a gond. amig nem akarod te is, nem kivanod addig inkabb nem kene csinald. vagy ha mar mindenkepp nekifogtok akkor probald oromod lelni benni, felfedezni a sajat es a parod testet. es ne menj bele olyasmibe amit nem akarsz 100% bitosan te is!!!! ha a fiu emiatt otthagy, orulj h idoben megszabadultal 1 szemettol.
2009. ápr. 7. 15:34
Nem frigid vagy, csak 1) a pasid nem tud kellően beindítani 2) nem érdekel az egész, ami rohadt nagy gáz. Próbálj meg maszturbálni többet.
2009. ápr. 7. 15:39
7/8 anonim válasza:
Szia! szerintem az, hogy még nem állsz készen rá ( mert valószínűleg emiatt nem kívánod) egyáltalán NEM GÁZ! Ez egy természetes dolog, főleg ha fiatal vagy. Próbálkozz esetleg a maszturbálással, tapasztald ki, hogy neked mi a jó. Az ilyesmit mindenképp beszéld meg a pároddal. A kulcs mindig a kommunikáció. Ha te nem kívánsz magadtól valamit, az nem feltétlenül a te hibád. Mondd el a párodnak mi esik jól és mire állsz készen. Ha nem érti meg és esetleg emiatt tényleg ott hagy akkor úgy van, ahogy már az előző válaszokban is mondták: Jobb is, hogy megszabadultál tőle. Sok sikert!
2018. jún. 28. 12:46
8/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Valószínűleg már megoldódott a probléma, de azért gondoltam leírom a véleményem. xd
2018. jún. 28. 12:48
Kapcsolódó kérdések: