Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen felszínes minden lány?
Figyelt kérdés
Elegem van abból, h a ronda külsőm miatt esélyt sem ad senki, h megismerjen. Kivétel nélkül egyetlen lányt sem érdekel a belső, aki azt mondja h igen, az hazudik.
Költői kérdés volt, csak ki kellett írnom magamból.
2011. júl. 30. 12:14
21/49 anonim válasza:
Én eddig egyszer voltam szerelmes régebben, és nem a külsőjébe szerettem bele. Nem valami helyes fiú, de a humora úgy megfogott, olyan jól éreztem magamat vele, hogy utána azt vettem észre, hogy a külseje is tetszik. Szóval ez bonyolult. Ha alapból ismerek valakit, jóban vagyok vele megfoghat úgy a személyisége, hogy a külső már elenyésző lesz, ha viszont nem ismerem akkor jobban nézem a külsőt. Bár olyan fiúval sem jönnék össze aki csak tetszik, de nincs semmi különleges a személyiségében. Magyarul mind a kettő számít. Egyszer egyik fog meg, másszor a másik. Nyilván ha valaki nem ismer, csak a külsődet látja, és nem tetszel neki, nem akar annyira megismerni, mint ha valaki ismer, barátkoztok, ismerkedtek, semmi komoly szándékkal, és puff egy érzés. Többet nem tudok mondani, csak ennyit tapasztaltam eddig. 15/L :)
22/49 anonim válasza:
van egy haverom ronda mint a segg és mégis vannak csajai
veled van a baj
23/49 anonim válasza:
ez teljesen korrekt 15/L, ha szerencéd van később is igy fogsz müködni ;) :D
24/49 anonim válasza:
Irtad, hogy összejönnél rondább lánnyal, hát rá hajts bazski... ne várd, hogy olyan csajok akikért oda vannak focisták, motorosok, a város bikái, majd egy ronda srácot választ... Őszinte vagyok és ennyi ;) Hazudjak, hogy a belső a lényeg meg csak az számít a nagy francokat... nekem nem.. és? legalább bemerem vallani ;) Külső ami megfog belső ami megtart... ;) Vannak helyes pasik akik belülröl nagy nullák... ilyenek azok a bizonyos pasik akik taplók ugyis az kell mert le sz@r téged... kb ez a "nöi" felfogás... persze nem mindenkinél:D ezt a tűsarkús party p*csákra értem :DD irónikus, de énis az vagyok...
25/49 anonim válasza:
az ilyen csajokra olvastam egy tök jó ilyen f*szságot:
Olyanok mint az árnyékod, ha futsz utánuk menekülnek előled, ha menekül előlük futnak utánad. :)
26/49 A kérdező kommentje:
Hajtottam már ronda lányra is, és semmi különbség nincs. Ronda fiú a ronda lányoknak se kell, még egyedül is szívesebben maradnak.
2011. júl. 30. 13:06
28/49 A kérdező kommentje:
Nagy vonalakban: alacsony, sovány és szőrös vagyok, nagy és kerek a fejem, nagy és görbe az orrom, ritka a hajam, karikás, beesett és semmilyen színű a szemem.
2011. júl. 30. 13:10
29/49 anonim válasza:
Még mindíg eltudsz menni ku r vázni,tudom nem a legjobb dolog a világon,de ha hiányzik a sex az életedből,akkor ez még mindíg egy optimális megoldá lehet!
30/49 A kérdező kommentje:
Ezen már gondolkoztam én is, más megoldás számomra úgyse nagyon van.
2011. júl. 30. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!