Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1.5éve egy társkeresőn megismerkedtem egy férfival. Egy idő után beadta, hogy rákos beteg lett.1évig hülyített és kiderült egészséges, és van már élettársa aki babát vár. Én mindenemet elvesztettem miatta. Mit tegyek, hogy újra a régi legyek?
hát sajnos te voltál buta.
én is csevegtem húzzamosabb ideig, de soha nem kértem semmit, pénzt bankkártya számot stb...
próbáld meg feljelenteni csalás miatt, de azt ne felejtsd hogy neked kell bizonyitani hogy átvert stb...
Rendkívül szomorú ez a történet , ha gazdag lennék segítenék de nem tudok sajnos semmit tenni, átérzem a problémád és tényleg nagyon sajnálom hogy ennyire kihasznált az a szemét alak. A férfi lakcímét tudod? küldj nekem privát emailt.
üdv
Azonnal jelentsd fel! Ezért nem csak egy évet fog kapni. Te meg a pénzedet jó eséllyel vissza.
Beszélj meg mindent a bátyáddal. Másra nem számíthatsz. Legfeljebb a pasi jelenlegi barátnőjére, akivel kényszerből egy csónakban eveztek.
Asztrológiára és egyéb ezoterikus izékre meg inkább ne járj! Arra van most a legkevésbé szükséged, hogy valami szekta is beszervezzen.
Ha mindenáron akarod ápolni a lelkedet, keress fel egy papot/lelkészt valamelyik legalább 500 éves felekezetből. Ő segíteni fog a lelkedet rendbe tenni és beszervezni sem fog semmibe. (Sok szekta kezdi a beszervezést asztrológiával. Az ilyen lelki állapotban nagyon veszélyes.)
Bocsi, de az asztrológia egy önismereti módszer.
Ha már a kapcsolat elején elvégeztet egy párkapcsolati elemzést, látható, hogy becsapják.
Az egyházi papok, akik cölibátust foogadtak, meséld el mit tudnak a párkapcsolatról, ha nőt csak a tv-bne lát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!