Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 1.5éve egy társkeresőn megisme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1.5éve egy társkeresőn megismerkedtem egy férfival. Egy idő után beadta, hogy rákos beteg lett.1évig hülyített és kiderült egészséges, és van már élettársa aki babát vár. Én mindenemet elvesztettem miatta. Mit tegyek, hogy újra a régi legyek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 12:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
sajnos léteznek.az a legszőrnyűbb,hogy fél évig eggyütt jártunk,tehát nem ismeretlennek adtam.családot,közös jövöt terveztünk.ezek után adta be a mesét.
2009. ápr. 10. 19:32
 12/20 anonim ***** válasza:
70%
pereld be, ezek alapján már olyan pert akaszthatsz rá, hogy nyerhetsz cirka 20 milliót, és lazán megnyerheted a pert, mert az ember kihasználásra, hazugság a nemlétező rákjáról, 2 nővel eljátszotta ugyan ezt, és idegilek tönkre tett, ebből aligha tudja magát kimászni, egy jó ügyvéd, és még azt is elveszik attól a férfitól ami sose volt az övé, történt szomszédunk rokonával is ilyen, és ő beperelte, és nyert 34 milliót, a hapsinak meg gyakorlatilag magán kívül semmije nem maradt
2009. júl. 18. 08:34
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
jah és ha chateltetek, vagy leveleztetek, annak vannak írásos mentései, amit a gép, z internet lement, és a kézel írtatok egymásnak, megvannak a levelei még biztos, szóval ezek alapján már van min elindulnod, rajta, mutasd meg neki hogy nem egy gumiból vagy kifaragva, hanem egy kemény acélból, csinálj vele olyat amiresose számítana, mondjuk a házát ne gyújtsd fel, bár ezek után, és még a csatornába is ledobnám, és feldugnák neki egy remete rákot, akkor majd viccelődhet egy gyógyíthatatlan betegséggel
2009. júl. 18. 08:38
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

hát sajnos te voltál buta.

én is csevegtem húzzamosabb ideig, de soha nem kértem semmit, pénzt bankkártya számot stb...

próbáld meg feljelenteni csalás miatt, de azt ne felejtsd hogy neked kell bizonyitani hogy átvert stb...

2009. júl. 18. 09:59
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

Rendkívül szomorú ez a történet , ha gazdag lennék segítenék de nem tudok sajnos semmit tenni, átérzem a problémád és tényleg nagyon sajnálom hogy ennyire kihasznált az a szemét alak. A férfi lakcímét tudod? küldj nekem privát emailt.

üdv

2009. júl. 18. 11:06
 16/20 anonim ***** válasza:
65%
Ez bírósági ügy lehet , polgári peres üton követeld tőle a pénzedet.Ebbe a dologba nem kell több érzelmet tenni, nyílván notorius hazudó, csaló, házasságszédelgő.Érzelmileg egy 0 pacák.Járj önismeretfejlesztésre, asztorlógiára, nézdd meg miért kaptad ezt a tanítást.
2009. júl. 18. 15:13
 17/20 anonim ***** válasza:
82%

Azonnal jelentsd fel! Ezért nem csak egy évet fog kapni. Te meg a pénzedet jó eséllyel vissza.

Beszélj meg mindent a bátyáddal. Másra nem számíthatsz. Legfeljebb a pasi jelenlegi barátnőjére, akivel kényszerből egy csónakban eveztek.

2009. júl. 19. 03:25
 18/20 anonim ***** válasza:
82%

Asztrológiára és egyéb ezoterikus izékre meg inkább ne járj! Arra van most a legkevésbé szükséged, hogy valami szekta is beszervezzen.

Ha mindenáron akarod ápolni a lelkedet, keress fel egy papot/lelkészt valamelyik legalább 500 éves felekezetből. Ő segíteni fog a lelkedet rendbe tenni és beszervezni sem fog semmibe. (Sok szekta kezdi a beszervezést asztrológiával. Az ilyen lelki állapotban nagyon veszélyes.)

2009. júl. 19. 03:30
 19/20 anonim ***** válasza:
82%
Biztos, hogy ilyenért fel lehet jelenteni őt, mert ez csalás! Ha adósságot csináltál miatta, pénzt csalt ki tőled stb, akkor jelentsd fel. Ahelyett, hogy magadba omlasz, próbáld menteni, ami még menthető, ha ez jelen helyzetben nehéznek is tűnik. Tudod valahogy bizonyítani az állításaidat?
2009. júl. 19. 06:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Bocsi, de az asztrológia egy önismereti módszer.

Ha már a kapcsolat elején elvégeztet egy párkapcsolati elemzést, látható, hogy becsapják.

Az egyházi papok, akik cölibátust foogadtak, meséld el mit tudnak a párkapcsolatról, ha nőt csak a tv-bne lát?

2009. júl. 19. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!