Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Atalakulhat az emberek párkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Atalakulhat az emberek párkapcsolathoz való viszonya idővel?

Figyelt kérdés
Ugye az emberek elvileg életre választanak párt maguknak,mint egyes állatok.Bizonyos állatok meg párzasi időszakonként keresnek uj társat.Azt latom mostanában az emberiség is kezd ezirányba elmenni.Van ismerősöm aki pl. csajozik de közben babajuk született és nem is latszik hogy egy életre terveznenek.Lehetséges szerintetek,hogy X idő,akar évtizedek,évszázadok mulva nem az lesz az alap,a normál,társadalmilagelfogadott ami most,hanem hogy idétlenül fogalmazva a nök mikor gyereket akarnak ,,megküzdenek egy-egy hímert,aki aztan tovabb all,,?
2009. ápr. 7. 12:09
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem eddig sem volt igaz az első mondatod. Így az egész feltevés okafogyottá válik.
2009. ápr. 7. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát szerintem marad így ahogy van, nálam pl egy életre szóló választás lesz egyszer, de most még nem, most fiatal vagyok, egyelőre pár nélkül, ami nálam megszokott,, hiszen fura vagyok...

Egyébként az ember egy életre választ párt remélhetőleg, sajnos egyre kevesebben tisztelet a kivételnek, de így lesz, mert van aki ezt nem adja fel.

20/L

2009. ápr. 7. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sem változhat a kapcsolatokhoz való viszonyulása. Csupán megfontoltabb lépéseket fog tenni, tanulva az előzőekből.
2009. ápr. 9. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!