Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tegyek? Semmit?
"Mert ő vissza akarja szerezni a haveromat, és, ha eljár a szám, lehet, hogy a terve kudarcba fullad. És azzal, hogy a haverom rám rág be.. Na ez az, ami a legkevésbé érdekel, mert megérdemli. Csak a lányok érzése érdekel."
Ott van kettővel a tied felett. A 20:06-nál.
Ne haragudj, de nekem az tényleg nem látszik. Egyetlen hozzászólásodat látom az előzőn kívül, abban csak az van hogy ismeri, sőt utálja egymást a két lány.
Hiba a mátrixban. Hmmm. Érdekes:D
Komolyan ez most a legfontosabb?
Tessék.
Egyébként, ha akad olyan is, aki nem kritizálna, annak leírnám, hogy most a régi barátnő akadt ki, mert nem tudja mi van a haverommal. Ugyanis a régi barátnő még mindig nem tudja, hogy a haverom - jelen pillanatban - a mostani barátnőjéhez pártol. Most nekem könyörög, hogy mondjam el, amit tudok. Ugyanaz a helyzet, mint pár napja, csak fordítva. Ha elmondom neki, a mostani barátnő fog haragudni. -.-"
tegnap 15:54
Való igaz, hogy bizonyítéknak szántam, de így legalább el is tudtad olvasni. És bocs a "támadásért", csak kicsit én is annak vettem a mostani előtti irományodat, és igeeeeen, tudom, hogy nem volt az. Na..
tegnap 16:07
Tudom, abba a dologba, hogy a mostani barátnő kit válasz, nem is nagyon szóltam bele, bár a véleményemet azért kifejtettem neki. Most még mindig az a probléma, hogy az előző barátnő most nagyon maga alatt van, és - pont úgy, mint pár napja a mostani barátnő - nekem könyörög, hogy mondjam el az igazat. Viszont már megvan a terv, és így a mostani barátnő sem sérül. A régi barátnőt apró célzásokkal rávezetem a témára.. Amivel a mostaninak nincsen baja, ő akkor rágna be, ha közvetlenül azt mondanám a réginek, hogy: Hát a mostani barátnőjétől hallottam, hogy valójában nem is szeret téged, csak afféle "fellángolás" volt.
Nos, innentől asszem megoldom. Köszönöm a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!