Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ilyen esetben mit tegyek? Semmit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tegyek? Semmit?

Figyelt kérdés
Van egy haverom. Egy ideje együtt van 1 lánnyal, akit - állítása szerint - nagyon szeret. Már-már a szexnél tartanak, de még a pettingen kívül nem igen történt semmi. Eddig tök jól megvoltak, bár a lány néha kicsit féltékeny, ami zavarhatja a haveromat. Előtte a haverom egy másik lánnyal járt, és a minap megtudtam, hogy a haverom azon dilemmázik, hogy visszamegy az előző barátnőjéhez, mert kezd neki nagyon hiányozni. Az előző barátnőnek ez ellen semmi kifogása, mert még mindig nagyon szereti. Viszont én jóban vagyok az előző barátnővel is, és a mostani barátnővel is, és a haverommal is. A mostani barátnőnek - hogy végre megnyugodjon - megígértem, hogy, ha megtudom, hogy a haverom félrelép, szólok neki. Arra viszont nem gondoltam, hogy pont az előző barátnőjével fogja a haverom megcsalni... Tehát a helyzet: Ha a mostani barátnőnek elmondom, hogy a haverom miért akarja elhagyni (ugye az előző barátnője miatt), akkor az előző barátnő fog csalódni bennem... Amit nem akarok, mert nagyon jó barátok vagyunk. Viszont rettentően furdall a lelkiismeret, mikor a mostani barátnő panaszkodik nekem, hogy úgy érzi, hogy a haverom már nem szereti... És, hogy nem tudja miért van, meg mondogatja, hogy "Ha tudsz valamit, könyörgöm mondd el." Nagyon rossz érzés a szemébe mondani, hogy "nem tudok semmit". Viszont, ha elárulom, akkor nemcsak az előző barátnő fog rám megharagudni, hanem a haverom is. A haverom nem az a típus, aki szakítana, inkább megcsalja a másikat. Mondtam nekik, hogy beszélgessenek, próbálják megoldani, de valahogy a haverom mindig hoz valami jó kifogást, így kibújik a dolgok alól. Mit kellene tennem? Vagy, ahogy szoktátok ilyenkor mondani, semmi közöm hozzá? Jól tudom, de.... Nagyon furdall a lelkiismeret. Segítsetek! :(
2011. júl. 30. 01:06
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

"Mert ő vissza akarja szerezni a haveromat, és, ha eljár a szám, lehet, hogy a terve kudarcba fullad. És azzal, hogy a haverom rám rág be.. Na ez az, ami a legkevésbé érdekel, mert megérdemli. Csak a lányok érzése érdekel."

Ott van kettővel a tied felett. A 20:06-nál.

2011. aug. 3. 09:45
 12/16 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de nekem az tényleg nem látszik. Egyetlen hozzászólásodat látom az előzőn kívül, abban csak az van hogy ismeri, sőt utálja egymást a két lány.

Hiba a mátrixban. Hmmm. Érdekes:D

2011. aug. 3. 10:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Komolyan ez most a legfontosabb?

[link]

[link]

Tessék.

Egyébként, ha akad olyan is, aki nem kritizálna, annak leírnám, hogy most a régi barátnő akadt ki, mert nem tudja mi van a haverommal. Ugyanis a régi barátnő még mindig nem tudja, hogy a haverom - jelen pillanatban - a mostani barátnőjéhez pártol. Most nekem könyörög, hogy mondjam el, amit tudok. Ugyanaz a helyzet, mint pár napja, csak fordítva. Ha elmondom neki, a mostani barátnő fog haragudni. -.-"

2011. aug. 3. 12:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ebben most mi volt a kritika, ember? Tehetek róla hogy nem írta ki a hozzászólásod? Ha nem látom, akkor persze hogy nem fogalmazom bele a válaszomba mivel fogalmam sincs róla hogy elhangzott. Nem, nem ez a legfontosabb, elhiszem hogy leírtad. Mondta valaki hogy bizonyítsd be? Csak azt közöltem hogy számomra láthatatlan.
2011. aug. 3. 15:54
 15/16 anonim ***** válasza:
szerintem ha a mostani barátnő ezek után megbocsát a haverodnak, akkor hülye, mert ez megint meg fog történni, csak valaki mással. de ez már tényleg nem a te dolgod.
2011. aug. 3. 16:07
 16/16 A kérdező kommentje:

tegnap 15:54

Való igaz, hogy bizonyítéknak szántam, de így legalább el is tudtad olvasni. És bocs a "támadásért", csak kicsit én is annak vettem a mostani előtti irományodat, és igeeeeen, tudom, hogy nem volt az. Na..

tegnap 16:07

Tudom, abba a dologba, hogy a mostani barátnő kit válasz, nem is nagyon szóltam bele, bár a véleményemet azért kifejtettem neki. Most még mindig az a probléma, hogy az előző barátnő most nagyon maga alatt van, és - pont úgy, mint pár napja a mostani barátnő - nekem könyörög, hogy mondjam el az igazat. Viszont már megvan a terv, és így a mostani barátnő sem sérül. A régi barátnőt apró célzásokkal rávezetem a témára.. Amivel a mostaninak nincsen baja, ő akkor rágna be, ha közvetlenül azt mondanám a réginek, hogy: Hát a mostani barátnőjétől hallottam, hogy valójában nem is szeret téged, csak afféle "fellángolás" volt.

Nos, innentől asszem megoldom. Köszönöm a tanácsokat.

2011. aug. 4. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!