Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tegyek? Semmit?
Hű de kicsavart történet...
Hát... :S Én úgy tennék, mintha én se tudtam volna, hogy mi a szitu. Bár nem kizárt, hogy így is berág majd rád a mostani barátnő, merthogy miért nem tudtad? Nem tudsz jól dönteni, igazából...
20L
Szerintem, a haverja haragudna meg,ha azt mondaná egy ismeretlennel csalta meg,mert így akár mindkét csajt elvesztheti. :P
Egyébként ezt jól benézted :D de mi lenne,ha megcsavarnád még jobban? :D mondjuk ismertesd össze a két barátnőt úgy,mintha véletlen lenne...így megismerik egymást talán össze is haverkodnak és akár a pasijukról is beszélhetnek és a végén csak kiderül...de tényleg tünjön úgy,mintha véletlen lenne :D mondjuk tud meg,hogy a jelenlegi mikor hova megy és az ex csajt meg hívd el akkor és oda :D úgy nem mondtad el így nem bánthatod az excsajt és mégis kiderült így nem bántódhat meg a mostani...és mivel ez persze véletlen volt a havernak sincs oka haragudni rád :D
nem értem, miért haragudna meg rád az előző barátnő, ha elmondod a mostaninak, hogy vele akar megint összejönni a srác. ez neki miért rossz? ha a másik lánnyal eleve utálják egymást, azon a kapcsolaton nem tud mit rontani, a srác ettől ugyanúgy vissza fog menni hozzá ha tényleg azt akarja... nem értem, neki mi vesztenivalója van emiatt.
a haverod lehet, h megharagszik rád, de szerintem neki megmondhatod nyugodtan, h nem értesz vele egyet h így viselkedik a lányokkal, szerinted inkább szakítania kellene, mint megcsalni a barátnőjét, és te ezt nem fogod hagyni. ez jogos és majd megbékél, amúgy meg elég bunkó embernek tűnik szóval ha mégsem, azt se bánd nagyon.
a mostani barátnő meg akkor fog rád megsértődni, ha nem mondasz neki semmit, majd kiderül a szitu. ugyanis eléggé egyértelmű lesz, hogy tudtál róla, és nem fogja megérteni, hogy miért nem tudtad elmondani neki.
azaz mindent összevetve szerintem mondd el, hogy MÉG nem történt semmi, de ez van, ő döntse el, mit akar kezdeni ezzel az infoval.
tegnap 20:06
Mert a haverom még eléggé kételyek közt volt, nem tudta melyiket válassza, és, ha ezt kikotyogom a mostani barátnőnek, jóhogy berág az előző. Mert ő vissza akarja szerezni a haveromat, és, ha eljár a szám, lehet, hogy a terve kudarcba fullad. És azzal, hogy a haverom rám rág be.. Na ez az, ami a legkevésbé érdekel, mert megérdemli. Csak a lányok érzése érdekel.
tegnap 20:20
Mint mondtam, már ígéretet tettem, így nyakig benne vagyok, és, ha nem akarnék se nagyon lenne más választásom, max úgy, ha megint megbántok valakit. És, hogy őszinte legyek nem bánom, hogy belekeveredtem, sőt, benne is akarok lenni.
tegnap 21:41
Mint mondtam fentebb, a haverom nem érdekel, a barátnője meg bennem bízik jobban. Ami tudom, hogy gáz, mert a barátnőjébe kellene, csak elég bonyolult múltja van, így..
Nah és most a lényeg: Végül elmondtam a mostani barátnőnek, amit tudok. Nem kicsit akadt ki... Megkértem, hogy ne szóljon a haveromnak, hogy tud róla, de nem tudtam leállítani. Bár erre számítottam. Hát nem csak a haverom, hanem az előző barátnő is perceken belül megtudta, és üvöltve hívott fel, viszont mikor lenyugodott meg tudtuk normálisan beszélni. Bár a bizalma kicsit megingott... De én annak is örülök, hogy nem sértődött meg annyira, hogy megszakítsa a barátságunkat. Sőt.. Végül ő volt az, aki minden más igazat is elmondott, amin a mostani barátnő és én is ledöbbentünk. Erre 1-2 napra a haveromtól megtudtuk, hogy úgy tűnik, csak egy "újbóli fellángolás" volt ez a volt-barátnős hűhó, amiről a régi barátnő még nem tud, viszont a mostaninak el lett mondva. Aki vagy megbocsát a haveromnak, vagy nem. Tény, hogy a haverom nem egy rendes ember, most többször bántott meg több embert. De az én helyzetem legalább tisztázódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!