Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit szólnátok hozzá?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és még nem csókolóztam, egyátalán nem vagyok csúnya :D csak még nem volt megfelelő fiú :D de most hamarosan alkalmam lesz rá, mert járni akar velem egy fiú aki nekem is tetszik, ő 15 éves, mit fog szólni hozzá ha aztmondom neki, hogy még nem csókolóztam? örülni fog, hogy ő lehet az első?2011. júl. 29. 21:47
1/10 anonim válasza:
igen örülni fog bár a csoknak nem olyan nagy a jelentösége már
2/10 anonim válasza:
Lehet, hogy elad téged prostinak.
3/10 anonim válasza:
Örülni fog....legalábbis én nagyon örülnék:) az nem szégyen.
4/10 anonim válasza:
Én örülnék neki, ő nemtudom, hogy hogy van ezzel... :)
5/10 anonim válasza:
Szvsz ne mond el neki? Mindent tudnia kell? Ugyanmár...
6/10 anonim válasza:
Hát nem lepődnék meg. Ismerek egy pár lányt aki szép és 16 évesen se volt pasija. Na de nem gyakoriak az tényXD
7/10 A kérdező kommentje:
elfogom neki mondani :D
mert ha rosszul csinálom ne csodálkozzon xd
2011. júl. 29. 21:57
8/10 anonim válasza:
Holnap indulok dubajozni én fiú vagyok kiviszlek ha gondolod
Üdv kovi
9/10 anonim válasza:
Szerintem örülni fog hogy tőle kaphatod meg az első csókodat! Amikor az elsőt kapod az olyan jó:)
Én az első csókomat 13 évesen kaptam meg, nemis volt igazán csók csak 1 puszi az arcomra de akkoris egésznap vigyorogtam mint a tejbetök:D
10/10 anonim válasza:
Hogy elehet rosszul csinálni?
Nincs 2 egyforma csók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!