Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a francért félnek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emlya kérdése:

Mi a francért félnek ennyire a fiatal (20-28) közötti fiúk az elkötelezettségtől?

Figyelt kérdés

Senki sem akar velem komoly kapcsolatot, csak lazát, de azt egy csomó srác, ettől komolyan mondom annyira padlón van már az önbecslésem, és ez csak rá tesz pár lapáttal. Most tényleg ennyire értéktelen lány vagyok????

22/L

2011. júl. 29. 21:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

És a néger meg arab pasik? Azok még annyira sem akarnak komolyat mint a magyar pasik. Hiába hiszed azt. Ne légy naiv!

És arrogáns se!("Mi a francért...")

2011. júl. 29. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:

Mert ne bulikban próbálj meg pasizni és nézz az álarc mögé is. Megsúgom ne a nagyonmenő pasik között keresgélj csak mert ők a helyzetüket ki fogják használni.

24l

2011. júl. 29. 22:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Az arab fiú megértette anno a nem szót, a magyar fiú meg nem. Ennyit erről.

Jelenleg magyar fiúkkal próbálok ismerkedni és arogáns csak az idegesség és elkeseredettség miatt voltam, mert nagyon fáj, hoigy mindenkinek arra kellenék csak, épp ma vesztem össze ezen egy nagyon helyes fiúval és közben el is sírtam magam. Komolyan mondom elkeserítő ez de nagyon.

2011. júl. 29. 22:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Dehogy is, nem az olyan fiúkkal ismerkedem, tisztában vagyok vele, hogy esélyem sem lenne náluk, bár a többinél sem, kezdek rájönni.
2011. júl. 29. 23:08
 15/16 anonim ***** válasza:

Tény, hogy az elköteleződés és a házasságkötés ideje kitolódott. Sok minden megváltozott körülöttünk.

Szerintem egyszerűen nem akadtál még olyan fiúval össze, aki tartós kapcsolatot szeretne Veled. Tehát ne keresd magadban a hibát.

De ami késik, nem múlik, én szurkolok Neked!

2011. júl. 29. 23:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, úgy érzem nagyon rám fér. :)
2011. júl. 30. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!