Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emlya kérdése:
Mi a francért félnek ennyire a fiatal (20-28) közötti fiúk az elkötelezettségtől?
Figyelt kérdés
Senki sem akar velem komoly kapcsolatot, csak lazát, de azt egy csomó srác, ettől komolyan mondom annyira padlón van már az önbecslésem, és ez csak rá tesz pár lapáttal. Most tényleg ennyire értéktelen lány vagyok????
22/L
2011. júl. 29. 21:20
1/16 anonim válasza:
Nem, csak eddig rossz emberekkel ismerkedtél.
2/16 anonim válasza:
nehéz megtalálni a ritka kivételt...
3/16 anonim válasza:
Érdekes, és 21 vagyok és komoly kapcsolatot akarok, de én úgy vettem észre, hogy a velem egykorú lányok azon vannak, hogy "kiéljék" magukat.
21f
4/16 anonim válasza:
Én 22 vagyok (fiú) és 7 éve élek egy kapcsolatban.
5/16 anonim válasza:
én 20l vok és komoly kapcsolatban élek és a párom 22f...elötte is 3évig jártak egy sráccal.sok fiatal csak buli pia nők pasi...ritka a kivétel és sokszor el is kerülik egymást
7/16 A kérdező kommentje:
És én meg fogom találni valaha is azt a ritka kivételt???
2011. júl. 29. 21:31
8/16 anonim válasza:
Vagyunk egy páran, akik "normálisak" vagyunk, nem az a rajmenőcsávó fajták és ez nem nagyon jön be a csajoknak.
Én is egyedül vagyok, pedig nem szeretnék...
22F
9/16 anonim válasza:
És a laza kapcsolat az bejön? Hány pasival voltál már így?
10/16 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem. Eggyel sem.
2011. júl. 29. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!