Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nagyon de nagyon kezd uralkodni felettem, mitcsináljak?
Figyelt kérdés
Az elmult hetekben egyreinkább kezd ilyenlenni a barátnőm...ő mindig mindent megtehet,oda megy ahova akar,azzal találkozik akivel akar...én ezt még tűröm,de kezdek már teljesen felörlődni,mert amit én csinálok az mindig baj...ő elmegy bulizni,ahol rengeteg srác van,erre én persze féltékeny leszek,és még leszól engem h fejezzem be...közben ha csak 1 ismerősömmel beszélek pl 1 lánnyal...rögtön leugat,h én biztos nemszeretem...és bevágja azt h hozzásem lehet szólni:S Mindig csak én próbálom javitani a helyzetet h nelegyen besértődve. Mindent elvár tőllem....Ha én 1x is ilyenlennék vele a ilág legroszabb emberének nézne...Nagyon szeret amugy,régóta együttvagyunk...de ezzel az énjével nemtudok mitcsinálni...mármost érzem h 1-2 nap és elpattan vmi bennem...és megismeri majd a másik oldalamat:@ Most 1 hét szünetet kért mert hozzászoltam az egyik lány ismerősömhöz...miközben ő a hétvégén 1 nagy koncertre fog menni...de nekem megint csöndlegyen....mitlehet ilyenkor csinálni? ha nekiugrok akkor megint énleszek a hibás2009. ápr. 7. 08:50
11/13 anonim válasza:
lehet, hogy melletted van másik pasija is, és pont azért viselkedik így, hogy Te szakíts vele, és ezért ne ő legye a bűnbak.
Dobd ki a ..csába, és ne is foglalkozz vele többet!
12/13 anonim válasza:
Ucssó nagyon jól mondja amúgy, a nők hajlamosak ilyenre.
De csak egy tanács: LÉGY FÉRFI bmeg, ne egy szerencsétlen fos.
13/13 anonim válasza:
Szia! Nem olvastam el az előttem szólókat, úgy szeretnék válaszolni, mivel az én barátom férfiben ugyanolyan, mint a te barátnőd nőben. Csakhogy lásd a rossz példát! : én még a legjobb barátnőmmel se mehetek sehovasem!!!Ha elmegyek, ma 10 percet ültem vele egy parkban ebben a gyönyörű időben,és épp hívott, olyan oltári sértődés lett belőle...merthogy milyen jól megy egyeseknek, ücsörögnek csak...azóta nem is keresett,én vagyok a rossz, hogy suli után, lassan 19 évesen nem rohanok azonnal haza.Szinte minden megegyzik a mi helyzetünkkel,ait írtál.Minden férfi ki van zárva az életemből általa,mindenhova egyedül szeretné,ha mennék.nehezen bírom én, hamarosan ki akarok lépni az ilyenfajta kapcsolatomból,ahol csak neki lehet igaza, és ő tehet meg mindent.Hasonlókat tanácsolok neked is,mert nem normális, hogy egy nő téged így irányít!Az sem oké, hogy egy férfi a nőt, de saját magadat nevetteted,és alázod meg e helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!