Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nagyon de nagyon kezd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nagyon de nagyon kezd uralkodni felettem, mitcsináljak?

Figyelt kérdés
Az elmult hetekben egyreinkább kezd ilyenlenni a barátnőm...ő mindig mindent megtehet,oda megy ahova akar,azzal találkozik akivel akar...én ezt még tűröm,de kezdek már teljesen felörlődni,mert amit én csinálok az mindig baj...ő elmegy bulizni,ahol rengeteg srác van,erre én persze féltékeny leszek,és még leszól engem h fejezzem be...közben ha csak 1 ismerősömmel beszélek pl 1 lánnyal...rögtön leugat,h én biztos nemszeretem...és bevágja azt h hozzásem lehet szólni:S Mindig csak én próbálom javitani a helyzetet h nelegyen besértődve. Mindent elvár tőllem....Ha én 1x is ilyenlennék vele a ilág legroszabb emberének nézne...Nagyon szeret amugy,régóta együttvagyunk...de ezzel az énjével nemtudok mitcsinálni...mármost érzem h 1-2 nap és elpattan vmi bennem...és megismeri majd a másik oldalamat:@ Most 1 hét szünetet kért mert hozzászoltam az egyik lány ismerősömhöz...miközben ő a hétvégén 1 nagy koncertre fog menni...de nekem megint csöndlegyen....mitlehet ilyenkor csinálni? ha nekiugrok akkor megint énleszek a hibás
2009. ápr. 7. 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, de hülye vagy, hogy még ezek után vele vagy. A kapcsolatotok alapjaiban szar. Nem kell nekiugrani, be kell látni, hogy nem működik, és odébb állni.
2009. ápr. 7. 09:03
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Fuu ez elég durva viselkedés az ő részéről. Mi az, hogy ő ide meg oda megy, te meg sehova. És egy hét szünet, mert beszéltél egy lánnyal????? Ez a csaj nem normális :S Én a helyedben ugyanezt csinálnám vele, mennék én is ahova akarok, vele meg nem foglalkoznék, ugyanugy, ahogy ő sem veled. Aztán, ha tényleg annyira szeret, akkor majd rájön hogy milyen rossz is neked, hogy ezt csinálja veled. Vagy próbálj vele erről normálisan beszélni, ha meg nem lehet, hát hagyd ott. Felidegesített most a bnőd, pedig én is lány vagyok :D
2009. ápr. 7. 09:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
hagyd ott nem éri meg. a csaj nagyon gyerekes.
2009. ápr. 7. 09:18
 4/13 anonim ***** válasza:
75%
A büntetést már elszenvedted a meg nem történt esetért. Csald meg. :D
2009. ápr. 7. 09:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha így viselkedik veled, akkor vagy nem szeret, vagy teljesen torz elképzelése van a szeretetről. Talán ilyen mintát hoz a csládjából. Próbáld megbeszélni vele, hogy te így nem érzed jól magad ebben a kapcsolatban. Ha nem érti meg, és nem változtat a viselkedésén, akkor pedig tudod mi jön: tipli. Bármennyire kötődsz hozzá, az önbecsülésedet nem áldozhatod fel, ha pedig hagyod, hogy így bánjon veled, akkor ennek soha nem lesz vége. "megismeri majd a másik oldalamat": Nem tudom ez mit jelent, de az agressziót kerüld el, ha lehet, mert az nem megoldás semmire. (Szóbeli agresszióra gondolok, nem feltétlenül fizikaira.) Szóval: Próbáld megbeszélni vele (jó kapcsolatnak amúgy is ez az alapja), ha nem megy akkor pedig lépj tovább. Légy férfi!
2009. ápr. 7. 09:47
 6/13 anonim ***** válasza:
96%
Azt írod,:amúgy nagyon szeret! Ez mit takar?Sz.tem ez nem szeretet,hanem önzés!
2009. ápr. 7. 09:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Valami baj van a csajod agyával, szerintem nem veszi észre magát.Azt hiszi hogy amit ő csinál az teljesen természetes.Te is csináld ugyanazt, ne szólj hozzá egy hétig, ha elmegy valahová bulizni.Vagy ülj le vele és mondd meg neki hogy vagy te is eljársz és beszélgetsz a haverjaiddal, vagy ő sem megy sehova.Ne haragudj, de téged egy baleknak néz.

Vagy egyszerűen hagyd ott a p***ába aztán keressen magának mást akivel szórakozhat.

2009. ápr. 7. 10:51
 8/13 A kérdező kommentje:
Tényleg ez már önzés, szeret de ugy nemtudja kimutatni,de ha ilyen akkor csak saját magával tol ki,mert addig fogja húzni a dolgot hogy szónélkül lelépek...már igyis idegileg szétmentem...és erre ujbol kijött rajta...már 200x beszéltem vele erről..de csak legyint rá...szünetekkel ne hülyitsen engem,legalább öszinte lenne h pl: már nemszeretlek.....lehet h hülyének néztek,de nembirom ilyen könnyen elhagyni, ő is aztmondja sokszor h nemtudná milenne vele ha én nemlennék....de egyszerűen nemképes felfogni a saját hibáit...és hiába mondom ezt neki:( minden rajtam csattan a végén:(
2009. ápr. 7. 10:58
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy a szakítás soha nem könnyű, de mérlegelned kell, hogy mi a rosszabb. Te magad írod, hogy ez a kapcsolat mennyire felőrölt már idegileg. Úgy néz ki, hogy ő nem tud változni, te viszont ezt a megaláztatást nem tudod elviselni és ebben teljesen igazad van. Ne viseld el! Ha szakítasz vele néhány hét/hónap múlva, ha túljutsz a "gyászidőszakon" jó eséllyel újra egy normális önértékelésű, kiegyensúlyozott ember lehetsz és visszanézve magad sem fogod érteni, hogy hogy hagyhattad magad így hülyíteni. Ha nem szakítasz vele, akkor pedig minden marad a régiben. Melyik a jobb? Egyébként ahogy fentebb írtam, lehet, hogy nem lehet hibáztatni a lányt a viselkedéséért, érdmes lenne ismerni a szülei kapcsolatát. De ha még részben fel is mentjük őt a felelősség aló, attól még neked nem lesz jobb. Vannak olyan sérülések, amikor az amputáció a megoldás. Egy darabig még lesz fantomfájdalom, de túl éled. Ha viszont ragaszkodsz a "roncsolt végtaghoz", komoly esélyed van rá, hogy sosem gyógyul be a seb, sőt elfertőződik és belehalsz.
2009. ápr. 7. 11:21
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ...talprakell álnom,és elmondani a feltételeimet(megintagy ötödjére)....de nemszarozok....velem senki neszórakozzon...akkor küldjön a el csába és leglább nemkell ezen filoznom h mivan...ennyi elég volt a nő uralombol...nemleszek papucs
2009. ápr. 7. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!