Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szeretitek a sminket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek a sminket a csajokon?

Figyelt kérdés

Vagy inkább a természetesség?Smink alatt egy alapozót(bár ilyenkor nyáron azt se) Szemhéj tus, szemceruza,szempillaspirál.

Természetesség alatt pedig....hát hogy semmilyen smink nincs az arcán.

Komolyan érdekel:D

2011. júl. 29. 12:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
A kihúzott szem a gyengém, de amúgy ha kis smink van rajta, azt észre se veszem, ha több, az meg ízléstelen.
2011. júl. 29. 13:13
 12/27 anonim ***** válasza:
Minimális kell csak, annyi amivel kiemeli a saját "kincseit". :)
2011. júl. 29. 13:14
 13/27 anonim ***** válasza:
Háááát....nehéz kérdés....az alapozó szerintem idegesítő.....mert az feloldódik a nyállal :S és utána le kell vakarnom magamról is :s
2011. júl. 29. 13:15
 14/27 anonim válasza:
Erről ne kérd ki a férfiak véleményét, mert fogalmuk sincs róla!:D Ha ügyesen van megcsinálva az az alapozó, púder, pirosító, akkor észre sem veszik. Láttak jó néhány rossz példát, akik rossz technikával magukra kentek egy kiló alapozót meg egy tonna pirosítót aztán ezt veszik alapul:) Pedig ha ügyesen sminkelsz csak azt veszik észre, hogy de szép vagy, ki van emelve a szemed, a szép arcvonásaid, sőt akkor se veszik észre ha pl. az arcodat csókolgatják. Ha érdekel, nézz youtube-on igénye smink videókat, abból meg lehet tanulni jó néhány trükköt.
2011. júl. 29. 13:47
 15/27 anonim ***** válasza:
és ez már túlzás? [link] bocsi hogy belekérdezek..
2011. júl. 29. 14:03
 16/27 anonim ***** válasza:

hát figyelj... nekem nem kellene egy sminkes barátnő... reggel megijednék sztem ha mellette kelek fel :O

smink NÉLKÜLI csajok jobban bejönnek, még ha nem is annyira szép az arca :)

2011. júl. 29. 14:29
 17/27 anonim válasza:

Ügyes sminket nem nagyon lehet észrevenni.

De a teljes sminktelenség egészen biztos, hogy NEM egyenlő az igénytelenséggel. Lehet éppenséggel tudatos választás. Vannak nők, akik smink nélkül még a boltba se mennek ki. Esetleg egy ilyen rögeszmés nő mondhatja, hogy igénytelen, aki nem sminkel...

2011. júl. 29. 14:40
 18/27 anonim válasza:
14:29, ha a csaj sminkben alszik az már régen gáz és igénytelen...
2011. júl. 29. 15:02
 19/27 g.csongi válasza:
én nem szeretem ha a szeme ki van festve es a hosszu kormoket:)17 f
2011. júl. 29. 15:08
 20/27 anonim ***** válasza:
nekem nem jön be anyira. De azért egy kis diszkrét jöhet.
2011. júl. 30. 00:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!