Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akibe szerelmes vagyok és lehet, hogy ő is belém, de nem tudom biztosra, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon jóba vagyok vele, a vicceimen mindig nevet, velem egy kicsit másképp viselkedik mint a többi fiúval, sokat viccelődünk egymással. Mindketten elég gyerekesek vagyunk, néha kicsit idegesítjük a körülöttünk lévőket, de egymást sosem tudjuk. Néha észreveszem,hogy engem néz az órákon, vagy amikor mögöttem ül gyengén rugdossa a lábamat. Sok közös dolog van bennünk. Mutattam neki egy zene számot, és rá nemsokkal ő is nagy rajongója lett annak a zenének. Egyszer a barátainkkal sétáltunk amikor ő elindult visszafelé hiába hívták a többiek nem jött vissza, aztán én utánamentem és visszajött velem. A barátnője meg arra utalt, hogy egy másik fiúba szerelmes, abba aki mellettem ül (de nem valószínű szerintem, mert azt a fiút eléggé utálja, az orrom előtt szidta, de ez akkor is elbizonytalanított) Az a gondom van még, hogy már nem ugyanabba a suliba járunk és így alig fogom majd látni (bár ugyanabba az utcába lakunk)(nagyon szerelmes vagyok belé!!!).2011. júl. 29. 12:12
1/7 anonim válasza:
Nincs más hátra, mint előre.
Ha egy utcában laktok, akkor nem nehéz találkoznod vele. Mondd meg neki!
2/7 anonim válasza:
Mondj el neki mindent őszintén! : ) Gondolom nem lesztek kolisok. Nem is egészséges az. ha minden nap. egész nap együtt vagytok. Pont elég ha délután, esténként, pár naponta, hétvégén:)
3/7 anonim válasza:
Amúgy szerintem könnyen lehet, hogy neki is tetszel. ;)
4/7 A kérdező kommentje:
Egyébként a fiú akibe elvileg szerelmes a lány az egyik legjobb barátom, viszont ő is szerelmes a lányba és el is mondta neki, de nem jöttek össze (aminek egy kicsit örülök is, mert a hátamögött szidja a lányt)
2011. júl. 29. 12:32
5/7 A kérdező kommentje:
Bonyolodott a helyzet :D!!! A lány anyja nem nagyon kedvel úgyhogy tőle nem tudok segítséget kérni plussz azt szeretné, hogy a legjobb barátom járjon a lánnyal, de a lány nem szerelmes a fiúba. Elmondani meg nem tudom a lánynak, hogy szerelmes vagyok belé mivel az anyja otthon dolgozik és én mindenképp személyesen szeretném mondani.
2011. dec. 1. 17:50
7/7 A kérdező kommentje:
végülis, csak abszulut lehetetlen :D
2011. dec. 28. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!