Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam meg az asszonynak hogy BÜDÖS a szája?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:57
tudom hogy gáz lesz előbb vagy utóbb...már 2x volt vésetni és 3 hétig szenvedett annyira fájt neki, meg a feje is...Rossz volt nézni. Tudom milyen kellemetlen neki főleg ha még mondogatom is...Néha amikor úgy adja a helyzet utalok rá, de mindig azt mondja hogy mostanában elég sok baj van a melóval nem kell neki még ez is...:S Ha rágózik nincs semmi gond, de mondtam neki hogy minél tovább halogatja annál rosszabb lesz és a végén szájsebészet mert nem fogják tudni megfogni a véséshez...:S
HÚ.. :) Na ezzel azt hiszem itt leírtad magad!
Az én stílusom? Mivan mi a baj a felfogásoddal? Semmit nem írtam, ami gusztustalan stílusú lenne, szimplán elmondtam (és igazoltad is az előző hozzászólásoddal), hogy gusztustalan egy modorod van! :) NA puszika.
Ja, nem nem büdös a szám :D Ez van!
Korábban ismertem BARÁTOT, nem szerelmet, akinek büdös volt a szája... mégse voltam ilyen.
Indulatos vagyok, mert nem tetszik, ahogy írsz a párodról, akit elvileg szeretsz, és ahogy beszélsz velem, pedig nem is ismersz!
Le lehet pontozni (aki ezt tette, nézzen magába), de tudom, hogy igazam van. És normális ember ilyen hangnembe nem beszél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!