Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit tesztek, ha egy pasi nagyon nyomul, de nem akartok tőle semmit?
Figyelt kérdés
Hiába mondjátok neki, hogy hagyja abba, nem törődik vele.2011. júl. 29. 08:20
2/8 A kérdező kommentje:
Állandóan a nyomomban van, minden alkalmat megragad, hogy összetalálkozzunk, folyton beszélgetni akar stb.
2011. júl. 29. 08:47
3/8 anonim válasza:
Ha nem segít rajta az egyenes beszéd, akkor fogadj fel egy pasi ismit, mintha a barátod lenne...Egyszer én is jártam így...Bár akkor pont volt barátom, a másik srác meg állandóan hívogatott pedig tudta hogy van barátom...És egyszer odaadtam a telót a pasimnak hogy vegye fel mikor hívott a másik és utána rögtön békén hagyott..
L21
Sajnos vannak olyan pasik akik nem tudják vagy nem akarják felfogni a tényeket....Az ilyenekkel nem lehet máshogy bánni...
4/8 anonim válasza:
Vagy csak egyszerüen állitsd le őt, normálisan mikor a nyomodban van és magyarázd el neki, ha nem érti meg szólj valakinek hogy állitsa le.
5/8 anonim válasza:
jól pofán b*szom a táskámmal vagy ami a kezembe akad
6/8 anonim válasza:
Akkor nincs mese, ismerkedj meg vele. Ha meg nagyon nem jön be, legyél vele bunkó.
7/8 anonim válasza:
Először udvariasan elmagyarázom, hogy nem az esetem, ezért ás ezért. Másodszorra levegőnek nézem, esetleg igyekszem kiábrándítóan viselkedni, ha tudom, mi vonzza bennem.
8/8 hümi válasza:
azt mondom nem érek rá, mennem kell, vagy beflegmázok.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!