Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a barátom elmegy a haverjával koncertre ahelyett, hogy velem lenne?
Fontos hozzátenni, hogy ritkán tudunk találkozni, és minden alkalmat meg kell(ene) ragadni ugyebár arra, hogy együtt legyünk. Most pedig együtt tudnánk, de elmegy 3 napra valami koncertre, vagy fesztiválra. Tudja, hogy zavar, és azt mondta, hogy nem fogja lemondani...
Szerintetek ez azt jelenti, hogy fontosabb neki a haverja meg az a fesztivál?
Írtad, hogy keveset vagytok együtt, de szerintem kellenek azért neked is olyan programok amikor egy csajos estét csináltok és a pasidnak is kell olyan amikor a haverjaival van, nah ez most egy ilyen alkalom...
Nem jelenti azt, hogy fontosabb neki a haverok meg a szórakozás csak elszeretne menni egyet bulizni a haverokkal ennyi...
Én csajként mondom, hogy nem kell mindig minden programot együtt csinálni, mert nem vagytok összenőve, a baj ott kezdődik, ha már mindent külön csináltok, de ez még ahhoz semmiség!
Próbáld elfogadni a helyzetet, mert egyik pasi sem tolerálja az ez miatt csinált hisztit! :)
b_szdmeg :DD
21 éves vagy, de egy 13 éves szintjén működsz a "párkapcsolatodban". Esküszöm, baromira sajnálom csóri srácot, hogy ennyire beletalált egy ilyen szenny embert. Ilyen "nő" egyszerűen nem létezik. Érted és akkor nekem nincs barátom, áhh...
amúgy totálisan egyetértek szamócával. én sem tudtam volna jobban leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!