Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Más is megérzi meg megtudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is megérzi meg megtudja mondani?

Figyelt kérdés

Van nálatok is ilyen? Mert én akárkire mondtam hogy ez biztos más, szóval leszbi, az mindig bejött, úgy értem hogy jól gondoltam. Ezt megérzik a leszbikusok vagy hogy van ez? Csak egy egyszerű kérdés és remélem nem szólnak le, csak érdekel, mert nálam így van nagyon. Köszi aki normálisan ír:)

20/L

2011. júl. 28. 17:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Hát, most beszéltem egy kicsit azzal a lánnyal, esetleg még az, hogy Ti is csókolóztok meg ilyesmi?
2011. júl. 28. 19:11
 32/45 A kérdező kommentje:
1 éve együtt vagyunk persze hogy igen:D és nagyon jól csókol:)
2011. júl. 28. 19:13
 33/45 anonim ***** válasza:
Tehát nálatok is ugyanúgy van, mint nálunk, csak nincs fiú? Vagy egyikőtök van a fiú "szerepében"?
2011. júl. 28. 19:14
 34/45 A kérdező kommentje:
Ugyan úgy minden nem vagyunk idegenek:D Amúgy nincs. Ő is lányos én is és ezt szeretem:) nincs beosztva vagy iylesmi az hülyeség:)
2011. júl. 28. 19:17
 35/45 anonim ***** válasza:
És nem is érzitek úgy, hogy Ti "rossz testbe" születtetek, és ezért szeretitek egymást? Tudod én szeretném megérteni, hogy ez a dolog hogyan működik, mert nem akarok senkit elítélni emiatt:/
2011. júl. 28. 19:19
 36/45 A kérdező kommentje:

Ne is itélj el ilyesmit nem szabad:) hidd el nem rossz dolog ez, csak mások hülyék:D

Amúgy meg nem, örülök hogy lány vagyok és a lányokat szeretem:D Meglepő lehet, de nekem nem baj hogy a lányok kellenek és csak ő:)

2011. júl. 28. 19:22
 37/45 anonim ***** válasza:
Mikor jöttél rá, hogy Te a lányokat szereted?
2011. júl. 28. 19:23
 38/45 A kérdező kommentje:
Már amióta élek tudom:D Szóval jó hosszú ideje. Már 6 évesen vagy 8 tudtam már főleg 10 és akkor így:)
2011. júl. 28. 19:24
 39/45 anonim ***** válasza:
De ez Neked suliban (nem tudom jársz-e még) nem volt kellemetlen? Mármint lányöltözőben nem érezted furcsán magad?
2011. júl. 28. 19:25
 40/45 A kérdező kommentje:

Hát ott de, de nem nézek rá másra amióta a szerelmem van nekem:) Suliban meg nem tudják:D Senki sem tudja.

Rájuk nézek, de ennyi, nem kell más nekem csak ő:)

2011. júl. 28. 19:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!