Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek tőle, hogy a párotok véletlenül megtudja milyen kérdéseitek vannak?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 15:03
1/15 anonim válasza:
Nem, mert soha nem fogja megtudni senki sem, csak ha én úgy akarom. Ha pedig megtudja, megérdemli. Mert a neten semmi sem marad titokban. Egyébként meg nem kérdezgetek.
Neked akkor kell félni, ha keylogger van a gépeden vagy a jelszavaid pocsékan használod. Esetleg a párod megszálott hacker és figyeli az adatforgalmat.
2/15 anonim válasza:
Hogy milyen kérdéseim vannak? Mivel kapcsolatban?
3/15 anonim válasza:
Én nem :) és ha én tudom meg az egyik kérdését akkor sem szólok neki róla :) inkább megpróbálok maximálisan segíteni neki :)
4/15 anonim válasza:
ma 15:07
teljes mértékben egyetértek :)
ha elég jól ismer a párod akkor rájön hogy azt a kérdést te irtad :)
5/15 anonim válasza:
pontosan :) nekem is csak el kellett olvasni a kérdést :D
6/15 anonim válasza:
Pontosan. Ha megcsalásról van szó, akkor is lehet segíteni rajtuk:D Bár ez inkább szomorú...Egyébként aranyosak, akik segíteni akarnak...
8/15 A kérdező kommentje:
ettől jobban már nem érthetnétek egyet... :-)
de semmi különleges kérdésetek sincs, amit nem szeretnétek, ha látna a párotok?
2011. júl. 24. 15:18
9/15 A kérdező kommentje:
15:15
mi van? :-)
2011. júl. 24. 15:20
10/15 anonim válasza:
Nem félek, mivel én személyesen a párommal beszélem meg azokat a dolgaimat, amiket más inkább itt kérdezne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!