Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket zavarna ha a szerelmetek 24 éves korára 26 nővel volt együtt?
Figyelt kérdés
Nem zavarna benneteket ez a dolog? Ebből a 26-ból 4-szer volt szerelmes. Mi a véleményetek róla?2011. júl. 28. 15:17
11/19 anonim válasza:
Engem nagyon nagyon zavarna!!!
12/19 anonim válasza:
Hogyne zavarna.
Én miért legyek egy skalp gyűjtő újabb áldozata?
Tetteink mutatják, milyen emberek vagyunk...
13/19 A kérdező kommentje:
Természetesen férfiről van szó most már 26 éves 2 éve vagyunk együtt nekem ő volt az első és persze az utolsó is nagyon szeretjük egymást és már van egy kisfiunk is! Tulajdonképpen azért tettem fel a kérdést mert engem nagyon zavart talán még most is bár okom nincs rá mert imád szeret csak az érzés hogy ennyi nővel volt együtt kicsit rossz. Tudom hogy nem csalna meg soha csak kiváncsi voltam hogy mások hogy látják ezt a dolgot!
2011. júl. 28. 16:25
14/19 anonim válasza:
Ja, hogy már ez ennyire komoly? Nem tudom, mennyire lehet megbízható ilyen előélet után. Normális, hogy zavar, nem ismerhetem, de így nagyobb a valószínűsége az esetleges megcsalásnak is. De persze az is lehet, hogy nem véletlen téged választott maga mellé, és most már lenyugodott, és rátok koncentrál... Ha nem látsz gyanús jeleket, stb. nem muszáj aggódni...
15/19 anonim válasza:
És ha pont kiélte már magát? Pontosan tudja, hogy mit kaphat a nőktől, sokfélét kipróbált már? És most már fontosabb neki a család? Csak kíváncsiságból, hogy milyen egy másik nővel, biztos nem fog megcsalni. Sokkal nagyobb az esélye, hogy akinek csak 1-2 partnere volt családalapítás előtt, az egy 5-10-15 év után hiányát érzi, hogy nem próbált ki dolgokat és sokkal könnyebben bocsátkozik egy kalandba, mondjuk egy kis párkapcsolati válság esetében ...
16/19 anonim válasza:
Nekem ekkora ribanc pasi nem kellene.
17/19 anonim válasza:
Kérdező, te viszont még nem élted ki magad, úgyhogy uccu neki házasság mellett is lehet csinálni, ezt a pasid is megértené:)
18/19 A kérdező kommentje:
Én a páromban mindent megtaláltam amit kerestem. Egy férfi nem érne annyit hogy őt elveszítsem.
2011. júl. 28. 17:08
19/19 anonim válasza:
Van aki számolja?
3 csajom volt es rengeteg alkalmim konkretan azt se tudom kivel. Buliban Elvileg ez a cél 2 Hetente járok olyan 75%-os sikerrel.
szoval én 20 vagyok talán már Ennyi csajal is voltam.
de ha lenne egy komoly kapcsolatom se kellene elmondanom ezt.
Én se kérdezném hogy ő kivel volt. Lehet ki is ábrándulneék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!