Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt most mire véljem?
Figyelt kérdés
Nyári munkán vagyok kb. 2 hete anyukám cégénél, és a főnöke egyszer odajött hozzám elkezdett kérdezősködni hogy mit tanulok... meg így próbált beszélgetni (soha nem beszéltünk még) aztán bejött anya is az ebédlőbe ahol voltunk felállt a főnök odament anyához és mondta neki, hogy "ma megyünk moziba a Zsófival és ott is alszik nálam, ha nem lesz hazafele busza.." de ezt én nem hallottam, csak utána mesélte anya! Aztán odajöttek hozzám és mondta anya, hogy tényleg mész moziba a Tamással? Ezt nem is mondta nekem a Tamás hogy el akar hívni moziba... Aztán mondtam, hogy én nem is tudok róla.. utána a Tamás kiment az udvarra beszélni anyával és anya mondta, hogy a Tamás szerinte csak idegesíteni akarta őt ezzel.. nem tudom, hogy komolyan gondolta-e hogy tényleg el akart vinni vagy csak szórakozik.. ? Szerintetek? 16/L2011. júl. 28. 12:27
1/5 anonim válasza:
Pedofilia... küld rá a B UZIKAT!!! :D
2/5 A kérdező kommentje:
27 éves!
2011. júl. 28. 12:37
4/5 anonim válasza:
Jaj, de kislány vagy :) Anyádat akarta húzni, egyértelmű. Pláne a korod miatt. Ne beszéld be magadnak, hogy egy 27 éves férfinek bejössz :)
5/5 anonim válasza:
Az útólsóval értek egyet. Én 18 évesen kerültem a munkahelyemre anyum is itt dolgozik és itt is hülyültek ilyenekkel. Mondjuk nálunk 60 pasi volt és 4 nő... :D Csak hülyül és anyukádat idegesíti.
Azóta már kevesebben vagyunk de még mindig itt dolgozok és még mindig ezt csinálja a főnök... Ennyi év alatt sem unta meg... Én egy kicsit... :D 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!