Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Végre minden tiszta. De miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Végre minden tiszta. De miért miért nem tudta hamarabb is elmondani?

Figyelt kérdés

Több mint 2 hónapig jártunk a barátommal, amikor kierült h nem akar lejönni hozzánk, és én már akk is tudtam hogy nem gondolja komolyan. Ma hívmta nem vette fel a telót írtam neki üzenetet hogy mondja el ha vmi baj van és hogy ő nagyon jól tudja hogy szeretem...Felhívtam és azt mondta hogy : Szia már akartam veled beszélni...(de azért sose hívott) -gondolkoztam a dolgon és túl fiatal vagy hozzám meg még bennem van a régi barátnőm...én kérdeztem tőle hogy jött egy másik csaj ugye? azt mondta: nem, komolyan nem. Én mondtam neki h én szerettelek de akk ez van...elköszöntünk és kész szomorú vagyok nagyon. Tom hogy tovább kell lépnem de akk ezt az elején is elmondhatta volna. Egy az hogy ő kérdezte meg először hogy járunk -e és beválallst mindenki előtt attól függetlenül h én 15 ő meg 20 volt.

Azt mondta hogy komolyan gondolja, és hogy akármennyit vár rám mondta a sok szépet én meg még elis hittem a kis buta fejemmel...Én is kérdeztem tőle h sok a korkülönbség ő meg azt mondta h: és?

Hamarabb elmondhatta volna de legalább nem feküdtem le vele...

Nemtom elhinni hogy ez van mert nagyon rendesnek tűnt meg minden számtalan kérdést feltettem már ezzel kapcsolatban és a kedves válaszolóknak tényleg igazuk volt h nem gondolja komolyan köszönöm szépen!!!

Túlteszem magam rajta de elég nehéz lesz mert szerettem...:(

2009. ápr. 6. 16:27
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Valószínűleg szeretett annyira hogy ne akarjon megbántani téged, és félt az újabb kudarctól, még így a legjobb.

És ha megkérhetlek, ne rövidíts...

2009. ápr. 6. 16:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Jah és elmondta a volt barátom anyukája mamámnak hogy azt mondta hogy nem érzett irántam semmit, és nem volt szerelmes belém mondta az anyukája hogy pedig ő szeretett és szerette volna hogy együtt legyünk szerintem az anyukája is csalódott egy kicsit benne....

Anyum meg felhívta a volt barátomat és mondta neki h ha vkit nem szeretek akk nem csókolózok vele és azt mondta h szégyelli magát mert anyum nagyon is engedékeny volt velünk engedte volna h járjunk meg minden....

2009. ápr. 6. 16:47
 3/9 A kérdező kommentje:

Anyumnak csak ennyit mondott hogy nagyon szégyelli magát...

Sztem csak ki akart használni...ez van...pedig tiszta szivemből szerettem...:(

2009. ápr. 6. 16:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek mennyi idő még elfelejtem mert szeretném minnél hamarabb elfelejteni de nem lesz könnyű mert szerettem...
2009. ápr. 6. 16:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ki akart volna használni,akkor lefeküdt volna veled.Azt hitte jo lesz,aztán rájött, hogy mégsem.Szokott ez igy lenni.. Legközelebb kevésbé éld bele magad a dolgokba kezdetekkor. Ismerkedj,de csak szép nyugodtan
2009. ápr. 6. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
42%

első vagyok, nehezen felejted el, az első akárhány szerelmet nehéz elfelejteni, anyukád mióta szól bele a dolgaidba, na jó az enyém is:P pedig én 20 leszek idén.

De nem csak szerelemből lehet csókolózni, ezt én tudom a legjobban...

2009. ápr. 6. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
nem lehet,hogy akarta a szexet te meg nem engedted és ezért dobott,mondván neki szüksége van rád?ha igen akkor ne sajnáld,mert akkor is dobott volna ha lefekszel vele!ez szemét huzás volt tőle.ne foglalkozz vele,mert átvágott.
2009. ápr. 6. 19:29
 8/9 A kérdező kommentje:
á-á még szexről nem beszéltünk szóba jött de azt mondta hogy ő akármennyi időt várám...
2009. ápr. 6. 21:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy más is megírta, megpróbálta, mert nem lehet előre tudni, mi lesz. Nem lett jó. Ennyi. Nem kell szemétséget belelátni.
2009. ápr. 7. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!