Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végre minden tiszta. De miért miért nem tudta hamarabb is elmondani?
Több mint 2 hónapig jártunk a barátommal, amikor kierült h nem akar lejönni hozzánk, és én már akk is tudtam hogy nem gondolja komolyan. Ma hívmta nem vette fel a telót írtam neki üzenetet hogy mondja el ha vmi baj van és hogy ő nagyon jól tudja hogy szeretem...Felhívtam és azt mondta hogy : Szia már akartam veled beszélni...(de azért sose hívott) -gondolkoztam a dolgon és túl fiatal vagy hozzám meg még bennem van a régi barátnőm...én kérdeztem tőle hogy jött egy másik csaj ugye? azt mondta: nem, komolyan nem. Én mondtam neki h én szerettelek de akk ez van...elköszöntünk és kész szomorú vagyok nagyon. Tom hogy tovább kell lépnem de akk ezt az elején is elmondhatta volna. Egy az hogy ő kérdezte meg először hogy járunk -e és beválallst mindenki előtt attól függetlenül h én 15 ő meg 20 volt.
Azt mondta hogy komolyan gondolja, és hogy akármennyit vár rám mondta a sok szépet én meg még elis hittem a kis buta fejemmel...Én is kérdeztem tőle h sok a korkülönbség ő meg azt mondta h: és?
Hamarabb elmondhatta volna de legalább nem feküdtem le vele...
Nemtom elhinni hogy ez van mert nagyon rendesnek tűnt meg minden számtalan kérdést feltettem már ezzel kapcsolatban és a kedves válaszolóknak tényleg igazuk volt h nem gondolja komolyan köszönöm szépen!!!
Túlteszem magam rajta de elég nehéz lesz mert szerettem...:(
Valószínűleg szeretett annyira hogy ne akarjon megbántani téged, és félt az újabb kudarctól, még így a legjobb.
És ha megkérhetlek, ne rövidíts...
Jah és elmondta a volt barátom anyukája mamámnak hogy azt mondta hogy nem érzett irántam semmit, és nem volt szerelmes belém mondta az anyukája hogy pedig ő szeretett és szerette volna hogy együtt legyünk szerintem az anyukája is csalódott egy kicsit benne....
Anyum meg felhívta a volt barátomat és mondta neki h ha vkit nem szeretek akk nem csókolózok vele és azt mondta h szégyelli magát mert anyum nagyon is engedékeny volt velünk engedte volna h járjunk meg minden....
Anyumnak csak ennyit mondott hogy nagyon szégyelli magát...
Sztem csak ki akart használni...ez van...pedig tiszta szivemből szerettem...:(
első vagyok, nehezen felejted el, az első akárhány szerelmet nehéz elfelejteni, anyukád mióta szól bele a dolgaidba, na jó az enyém is:P pedig én 20 leszek idén.
De nem csak szerelemből lehet csókolózni, ezt én tudom a legjobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!