Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esély erre a kapcsolatra? (21/L)
Nagyon megtetszett egy srác,akivel együtt nyaraltam 1 7ig Velencei-tónál családdal meg az ő családjával.Tetszettünk egymásnak külsőleg is érzékelhetően_állandóan szemeztünk,ő mindig kedvesen kérdezgetett-apró kis kérdéseket mindig érdeklődve,állandóan figyelve minden apró gesztusom és reagálva rá,mindig amikor kirándultunk egymás mellé keveredtünk és többször is rajtakaptam ahogy engem figyel epekedve,többször flörtölt velem és incselkedett,nagyon igyekezett szórakoztatni és foglalkozni Velem és külsőleg láthatóan is együtt akartunk lenni:))azonban van egy kis probléma:neki van egy 3,5 éves kapcsolata:ott nem is érdekelt a flört kedvéért,lazán vettem,hogy uralom a dolgokat,meg majd úgy is seperc alatt elfelejtem itthon és egy kis ártatlan szemezgetésből úgyse lesz semmi..viszont most hogy itthon vagyok azon kaptam magam hogy hiányzik,nagyon is,a kedves érdeklődése meg a mosolya,és éreztem az elválásnál,hogy ő se akarja ezt a dolgot menni hagyni:( -ez olyan dolog,amit nem kell kimondani,érzel a kisugárzásából,a nézéséből és stb..:))
1.)Szerintetek mennyi az esélye,hogy ha minden visszazökken a régi kerékvágásba neki;meglátja a barátnőjét,hogy akkor nem felejt el engem? (most akartak nézni közös albérletet ezt anyától tudom,tehát épp komolyra fordulna a kapcsolatuk)
2.)Vajon részéről ez csak múló szeszély vagy komolyan hatással voltam rá és megingattam??
3.)és felkeres;szerintetek?vagy valószínűbb,hogy el akar felejteni?
3.) vajon nem fogja elrontani miattam ezt a kapcsolatát?Túl sokat ér egy ennyi idős kapcsolat úgy általában?
Nektek mi a véleményetek,tapasztalatotok?
Lécci,minden kérdésre válaszoljatok,tudom elég hülyének nézek ki,hogy megszámoztam őket,csak más kérdéseimnél vettem észre,hogy néha elsikkadnak a részletek..:)) Nagyon köszi!!:-)
hát ha azt nézed, te sem örülnél, ha a párod egy szinte ismeretlenért elhagyna téged.. szóval én biztos hogy elfelejteném a fiút a te helyedben. nincs képem hozzá hogy szétszakítsak egy kapcsolatot. csak akkor lennék nyitott, ha a fiú szakított a lánnyal, és már kész egy új kapcsolatra. szóval megvárnám. addig meg ismerkednék.
nem a kérdésekre válaszoltam tudom, csak leírtam a véleményem. nem sok esélyt látok rá, hogy megkeres, vagy komolyabbat akar. várd ki a végét, de én nem látom jó ötletnek.
20L
szerintem ez az egesz megszokas,meg nem akarja felrugni a 3,5 fel eves kapcsolatot.oszinten nem hinnem ,hogy valtozni fog a helyzet,foleg ha a pasi meg rendesebb tipus is akkor nem fogja hagyni h tonkre menjen.
sajat tapasztaltbol mondok a rendes pasiknak a baratnok nagyon fontossak ,az en baratomnak 7 eves kapcsolata van s mi 3 honapja vagyunk egyutt,de meg is mondta nekem h ok nelkul senkit se fog kirugni,meg h mas szenvedjen
eleg nehez esett,de ha nekem kell a srac meg tudnal vele komolyyan lenni,harcolni kell
a mai vilagba a rossz lanyok gyoznek:D es is ebben bizom
persze josz te is egy szoveggel
s akkor miert van hogy a jo lanyokat apasik nem ertekelik?
mirol is beszelgetunk
1 pasi sem tudja h mit akar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!