Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tettszek egy 15 éve srácnak én 12 vagyok, , ő is nagyon tettszik nekem, hogyan mit csináljak magammal hogy jobban tettszek neki, hogy meg akarjon puszi/csókolni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 17:41
41/52 anonim válasza:
semmit ne csinálj,12 évesen ne pasizz ráérsz 16-17 évesen,mit akarsz a tojáshéj a seggeden van még, a többinek attól hogy van egy kis szúnyogcsípésetek,meg szőrösök vagytok ti sem vagytok érettek,de osszátok az észt itt mindenről a 11-16 évesekre gondolok,akik "komoly" kapcsolatban vannak dugnak,csókolóznak végig megy rajtuk a fél falu,hová fajul a világ
43/52 anonim válasza:
szerintem pont a korod miatt tétovázik, ezért ne siettesd a dolgát. ő is érzi, hogy valahol nem természetes, hogy elakarjon téged csábítani.
a csókolózás veszélyes mutatvány ám, a srácok izgalomba kerülnek miatta - ami cikis, hiszen közben egy 12 éves lányt ölelget.
szóval még ne csábíts, várj 1 évet ezzel.
attól, hogy a környezeted mennyire gnóm, még nem kell úgy érezned, hogy neked is haladnod kéne velük.
meglátod, 1-másfél évvel később sokkal édesebb lesz az a csók, amire annyit vártál :)
44/52 A kérdező kommentje:
de most én mit írtam hibásan? habár nem magyar vagyok...csak az a rossz, hogy: ,, 15 éve srácnak" ?
2011. júl. 30. 18:01
45/52 anonim válasza:
tettszek helyett tetsszek
itt egy sorstársad, aki ugyanezt ugyanide korábban jól írta:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__110372
46/52 anonim válasza:
Utolsó: tetszett(helyesen)! xDD És még te osztod az észt, hogy kell helyesen írni! OMFFG!
47/52 A kérdező kommentje:
emígy bocsi tévedtem a srác csak 14 éves
2011. aug. 3. 17:09
48/52 A kérdező kommentje:
Jajj istenem,,meg hogy fussak 2 kört a kertunk korul aztán mást fogok gondolni? nemtudom hogy hány éves vagy, de ha 12-nélo tobb hát akkor nekem is tobb eszem van nálad...
2011. aug. 3. 17:18
49/52 anonim válasza:
Hagyjad, itt a legtöbben csak az eszüket játsszák (ami nincs)!
50/52 A kérdező kommentje:
ez most hogy jon ide,,mért baj az, hogyha egy 12 éves lánynak ilyenen jár az esze? emígyis minek írtok ilyen kommentárokat?, nektek se esne ez jól!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 5. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!