Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tettszek egy 15 éve srácnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tettszek egy 15 éve srácnak én 12 vagyok, , ő is nagyon tettszik nekem, hogyan mit csináljak magammal hogy jobban tettszek neki, hogy meg akarjon puszi/csókolni?

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 17:41
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
83%
Most nem értem miért kell bántani, attól, hogy 12 éves miért ne fiúzhatna? :O Senki se mondta, hogy le akar vele feküdni....lehet, hogy idősebbnek is néz ki a koránál a fiú meg lehet tök gyerekes!! -.-
2011. júl. 27. 17:58
 12/52 anonim ***** válasza:
53%
jót röhögtem a tizennégy éves kur-ván 14/f/unkur-va
2011. júl. 27. 17:58
 13/52 anonim ***** válasza:
68%
jól mondod! 14évesen nem vagy olyan mint a kérdező? tényleg nem, mert te rosszabb vagy. dől belőled a roma szöveg.úristen
2011. júl. 27. 17:59
 14/52 anonim ***** válasza:
100%

17:45-ös, W-s lány...

nagyon irritáló r.bancos szokás a "w" és az "ijen" meg a többi szleng. annyira lealacsonyítja az embert, aki ezeket használja. nekem speciel rögtön egy nyávogós, nagyképű, agyonsminkelt p.csa jut róla eszembe. ne haragudj, de írás alapján is lehet véleményt alkotni másokról :D

többieknek meg: ne mondjátok már, hogy 12 évesen nem dúltak bennetek a hormonok, és nem akartatok a "menő nagyfiúknak" tetszeni? szerintem nagyjából minden lány 12 éves kora után már máshogy néz a fiúkra. pluszba rátesz a média is: néha az öcsémmel nézem a disney channel-t, vagy a nickelodeon-t, ami elvileg gyerekcsatorna, és szinte mindegyik filmben randizgatásokról meg csókról van szó, meg hogy "ez meg ez milyen helyes". nekem ne mondja senki, hogy régen a fiatalok nem voltak ilyenek! dédimamám 16 évesen szülte nagymamámat...és abban az időben ez természetes volt. és szüleim is szoktak mesélni a tizenéves korukról.. ők is kilógtak bulizni, ittak és részegen próbáltak hazamenni feltűnés nélkül (na jó, ez lehet durva volt,de előfordult régen is) . ezzel csak azt akarom, hogy nem kéne oltogatni ez miatt a kérdező lányt :)

a kérdezőnek meg: beszélgess vele kedvesen, de ne ess át a ló túloldalára. ne próbálj felnőttesen viselkedni (értem ezt a nyávogásra, meg hogy játszótérre nem megyünk randizni).. add önmagad,és ne hordj ribis ruhákat csak azért, mert azthiszed hogy ez tetszik annak a fiúnak :DD

16L

2011. júl. 27. 17:59
 15/52 anonim ***** válasza:
62%
Úristen gyerekek! 21/f vagyok, de az eszem megáll.
2011. júl. 27. 18:00
 16/52 anonim ***** válasza:
36%
Ott a pont a 100%- osnál! Amúgy a srác atom undorító lehet ha már idáig kellett süllyednie de mindegy. PEDOPOWER!
2011. júl. 27. 18:00
 17/52 anonim ***** válasza:
36%
JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ aztak*rva :D
2011. júl. 27. 18:02
 18/52 anonim ***** válasza:
64%
csak az eszed? én meg lány vagyok. deee eszemfa.szom eláll :D
2011. júl. 27. 18:02
 19/52 anonim ***** válasza:
60%

kedves w-es 14 éves lány! igazad van abban, hogy nem kellene, hogy ilyeneken járjon az esze, és becsülendő benned, hogy még te sem csókolóztál, de ha kérhetlek, tanulj meg írni, és ne beszélj ilyen rettenetesen közönségesen. a másik meg a f*szhiányos dolog, ugyanis a 12 éves kislány nem írta, hogy szexelni akarna vele.

kérdező: nem kellene hogy ezen járjon az eszed, ráérsz 1-4-15 évesen nekiállni csókolózni, stb.

16/L

2011. júl. 27. 18:05
 20/52 anonim ***** válasza:
65%
hogy lehetne pedofil, amikor csak 3éva van köztük?-.- gondolkodj már
2011. júl. 27. 18:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!