Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet valakit megpuhíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakit megpuhítani, ha nem akar komoly kapcsolatot, mert fél tőle?

Figyelt kérdés
Természetesen srác..azt mondja sose volt még ilyen sokáig senkivel( 3hét..) mert fél a komoly kapcsolatoktól.Pedig már nem gyerek.Meg lehet valahogy változtatni a véleményét?
2011. júl. 27. 10:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Még éretlen a srác ,hiába 21 éves.Hagyd a fenébe :) Ne fuss olyan szekér után,ami nem vesz fel!
2011. júl. 31. 23:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Sehogy, ez egy kamu szöveg. Menekülj az ilyen alakoktól. Majd jön neki valaki, akivel hirtelen egyből lesz kedve normális kapcsolatban lenni, ez egy ilyen dolog, Téged meg kihasznál (akár szexuálisan, akár lelki szemetesládának, akár kellemes társaságként), és ezt ezzel a hülye lelkizős dumával próbálja leplezni. Higgy nekem, 30/N vagyok és láttam már pár ilyet. Nem feltétlenül Veled van itt a baj, hanem a srác mentalitásával. Megváltoztatni nem fogod, normális kapcsolatra keress valaki mást, ne hagyd magad megalázni.
2011. aug. 1. 02:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!