Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy elmúlt a szerelem, és nem csak mélyponton van a kapcsolatunk?
Pár napja úgy érzem, nem esik jól, ha megcsókol a barátom, nem érzem olyan jól magam vele, mint régen. Néha idegesít is, és sokat veszekszünk a féltékenységem miatt, ami már szerintem csak birtoklási vágy... Honnan lehet tudni biztosan, hogy elmúlt a szerelem, és nem csak átmeneti mélypont ez az érzés a részemről?
21N, 2 éve kapcsolatban
Velem is ugyan ez volt. Szünetet tartottunk 2 hétig. Én teljesen elvoltam nélküle, csak ő szenvedett, de aztán adtam még egy esélyt a dolognak. Amikor megláttam 2 hét után, akkor jöttem rá igazán, hogy mennyire szeretem.
Amúgy én mindig onnan tudtam eldönteni, hogy még szeretem-e, hogy elképzeltem mással. Ha erre gondolni sem tudtam, hogy mást öleljen/csókoljon, akkor biztos voltam abban, hogy még szeretem.
Ezek a dolgok elárulják a különbséget:
- Ha már nem is akarsz semmit tenni azért, hogy jobbá tedd a kapcsolatodat
- Ha hidegen hagy a gondolat, hogy más lány lesz a párja
- Ha elképzeled a jövőt, őt már nem is látod benne
Ilyenkor nem egy mélypontról van szó, hanem arról, hogy az egyik fél részéről az egésznek vége.
Amit az utolsó ír, az a "rózsaszínködös" szerelem (az elején). Ami elég fura lenne, ha évekig így lenne. Még a szervezeted se bírná ezt a stresszt (nem véletlen hogy csak 1 v 2 évig tart ez az időszak). De attól még, hogy ez már nincs, még nem kell szakítani. AMit az előzőek írtak, kb. az az én véleményem is. Sajna én is ilyesmi helyzetben vagyok most.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!