Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek csak manipulál és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Selymesnyuszi kérdése:

Szerintetek csak manipulál és van érzelem mögötte?

Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok kívülállók véleményére.Van egy fiú akivel megismerkedtem.Ő nagyon akart engem.Vacsorák,ebédek,ajándékok,figyelem,kedvesség.A tenyerén hordott,nagyon komolyan gondolta.Én nem nagyon törödtem vele,eléggé sokszor késve válaszoltam az sms-ére,a telefonjára meg nem nagyon viszonoztam a figyelmét.Meg is mondtam neki,hogy ezt hagyjuk.Aztán 1 hét múlva taliztunk és egy komolytalan,összejárogatós dologban megállapodtunk,aztán bennem szép lassan elindult valami irányába.Ezt el is mondtam neki,de ő teljesen hűvösen elmondta,hogy nem akar már komolyat annyit szórakoztam vele.Egy hét múlva úgy is meggondolom magam.Van más csaj akivel randizgat és minden mást csinál.Jelenleg elfogadtam azt a komolytalan dolgot,de nagyon szeretnék vele lenni.Ő pedig éreztet,hogy nem akar,és ezt elég nyomatékosítva.Viszont amikor nem keresem keres,meg sms-t ir.Illetve amikor szabadnapom van mondja,hgy menjek le hozzá (persze fondorlatosan,ne hogy rájöjjek,hogy velem akar lenni),meg ilyen apró jelek.Ölelget,puszilgat nagyon érzelmesen.Most valójában mit akar szerintetek.Véleményt szeretnék.
2011. júl. 26. 19:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

hány éves a srác???

:)

Amúgy néha van ilyen....hogy összehoz a véletlen egy totál egyező helyzetben lévő emberrel... de ritka...

2011. júl. 26. 20:23
 22/30 A kérdező kommentje:

Sajnálom,hogy ilyen sz@r helyzetben vagy te is.Ez egy pocsék dolog.De ti legalább elvagytok.Nagyon sok értékes infót mondtál nekem.Egy életre megtanultam,hogy idejében a dolgok mélyére kell nézni.Nem szabad a felszínből itélni.

Már a hét elején leültünk,megkérdeztem,hogy nem lehetne,hogy helyrehozzam amit elszúrtam.Azt mondta,hogy már nem.Elmondtam,hogy részemről van valami.Elindult bennem egy folyamat.Sajnos el is sirtam magam.Vígasztalt nagyon,meg ölelgetett és puszilgatott.Azt mondta majd jön más az életemben.Sajnos ez nem jött be.De sokszor olyan kedves.Másnap taliztunk.Aludtunk délután.Ölelgetett közben,puszilgatta a fejem,nagyon bújt.Kéz a kézben aludtunk el.Meg amikor vásárolni mentünk akkor is azt mondta,hogy miért nem megyek mellette,odamentem és megpuszilgatott.Nem értem.z sms-t azért megirom :)

2011. júl. 26. 20:26
 23/30 A kérdező kommentje:

Annyi mint én 24.De nagyon érett gondolkodású.Nem mondanád meg hogy annyi.

Jó fej vagy....:)Igen besz@ri vagyok most nagyon.De te meg nagyon aranyos vagy :)

2011. júl. 26. 20:27
 24/30 anonim ***** válasza:

Puszilgat ölelget együtt aludtuk kanálban, kéz a kézben....:)

Hidd el, hogy ez még nincs lefutva! :)

Ilyet nem csinál olyan pasi aki nem akar többet..:) elég vicces lenne akárhogy is mondja, hogy "eennyi"

Aranyos vagyok ez jó köszi :)

Ha gondolod írj privátot! Most mennem kell! Aztán holnap beszélhetünk valamikor..max msn ha lesz kedved vagy mittum én...írj!

Már csak azért is mert kíváncsi vok rátok!!! :)

2011. júl. 26. 20:35
 25/30 A kérdező kommentje:
Okés irok priviben.Köszönöööööööööök mindent.Holnap lesd az emailt :)puszi
2011. júl. 26. 20:37
 26/30 anonim ***** válasza:

puszi!

Ne add még fel! Komolyan mondom aki el akar menni 1 hónap mulva és azt mondja nem lehet már semmi és találj mást az ilyet nem csinál mint amit ő!!!! Ez 100%!

várom az emailt holnap...:)

örülök ha segíthettem!

2011. júl. 26. 20:38
 27/30 anonim ***** válasza:
Hát én is hasonlóan jártam. :S És nem tudom, hogy mit csináljak...
2011. júl. 26. 20:42
 28/30 anonim ***** válasza:
Azt a sok beszélgetésetek nem olvastam el, de akkor is azon véleményemen vagyok mint amikor elején írtam. Sok ember van ebben a cipőben mint ti, ez nem egyedi. Én is voltam ilyen helyzetben, de nem fogom elmagyarázni, ha már ennyire összemelegedtettek. Megtanultam azt, hogy mikor hagyjuk elmenni és boldognak látni az illetőt és mikor nem akarjuk elengedni magunktól. Erre már rájöttem. De ha már olyan okosok vagytok akkor majd ketten megoldjátok és minden szuper lesz csak ne hogy valami rosszul süljön el:)
2011. júl. 26. 20:55
 29/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!Akkor kérlek mondd el,hogy miért csinálja ezt?!Mi értelme ennek.Ha nagyon kiváncsi vagy elolvashatnád mik az események és jobban el tudnád mondani a véleményed....

Akkor miért csinálja azt,hogy alszunk együtt és ölelget,puszilgatja a homlokom,kéz a kézben alszunk el.Mikor vásárolni mentünk én előre menetem és rám szólt miért nem mellette megyek,majd odamentem és magához húzott és megölelt.Ma szabadnapom volt,miért akarta hogy vele legyek (persze egy szar ürüggyel)?Ezek miért vannak?Ha ott vagyok nála miért mondja hogy :ugye csak este mész el?Akkor?

2011. júl. 26. 22:54
 30/30 anonim ***** válasza:
Azért ne olvastam el és nem fogom, mert nincs kedvem hozzá. Annyira belejötettek, hogy ehez nincs kedvem. A feltett kérdésed alapján válaszoltam és a szerint írtam. Tudom több információ kell, hogy valakire többet lehessen mondani. Talán tényleg szeret, de a feltet kérdésedben még nem jelenti számomra azt. Azt hogy még milyen hátterek vannak az még bőven változthat a dolgokon. Egy biztos amit észre vettem az én életemben. Amikor párkapcsolatban voltam és akkor azt mondta a párom, hogy ha szeretem akkor elengedem. Hát marhára nem így éreztem ahogy ő ezt így mondta. Mindent megadtam volna, hogy együtt lehessünk, de vége lett. Aztán a másik oldal amikor nem párkapcsolatban voltam hanem szerettem volna, ha összejönne, mert beleesttem és ő volt az aki kell nekem vagyis szerelmes voltam belé. Itt bármilyen meglepő, de itt tudtam azt mondani, hogy ha szeretem elengedem és legyen boldog. Hogy most ti pontosan mit csináltok hol jártok azt te tudod. Én leírtam milyen valakit boldognak látni illetve valaki mellett maradni. Ha tudod melyikben vagytok akkor tudhatod mit kellene érezni. Hát ez az én véleményem és döntsd el te hogy mi legyen, te életed.
2011. júl. 27. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!