Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak manipulál és van érzelem mögötte?
....
én az 1,2, 4,5,6. válaszoló vok egyben! :)
Hát akkor húzzál bele de mint mondtam ne nyomulj annyira, ne lásson kétségbeesetten!
Nagyon hasonló az eseted az enyémhez, csak az én szitumban én vagyok az a srác akiről te beszélsz...
Te fiú vagy?És mennyi idős?Ilyen szituban vagy?Milyen stádiumban tart a dolgotok?
Szerinted ma ne irjak neki már?Két napig ő keresett csak én nem őt.
27/F igen.
De nincs 2 egyforma ember és 2 egyforma helyzet sem...
szóval nem tuti hogy nektek is így sül majd el...
Háát miénk ilyen volt:
- megkedveltem a lányt megszerettem, érdeklődő voltam , kedves, türelmes, megértő...sokat hívtam, küldtem napi 2 sms-t stb..eleinte heti 1x majd 2x találkoztunk..
- De ő sz@rt rám úgy mint te arra a pasira!!!!
- Megmondta hogy max haverság....
- Ekkor egy darabig nem beszéltünk...
- Majd mivel tényleg megszerettem, ezért belementem a barátságba....
- De ez a barátság, elég érdekessé alakult, szex néha, akkor ölelgetés bújós izék stb stb...
De!! ÉN letettem róla, hogy ő vele valaha is együtt leszek, mint a párom....
Mert még a mai napig is soxor van olyan, hogy 1-2 napig B@SZIK rám és b@szik válaszolni!!!
Amikor egy sms, max 1 perc!!!!!
- Na nekem ez megy az agyamra!!!! B@szik válaszolni de minden másra van ideje, van ideje facebookra napi több óra is meg netre meg mindenre!!! De egy 1 perces sms-re nincs!!!
:D
Ezt el is mondtam neki, azt mondta ez nem lesz többet így...
Aztán besokalltam még ha haver voltam akkor is!!
B@sztam rá 3 hétig...
Majd ő keresett, és mivel dühös is voltam, de ugyanakkor jól éreztem magam vele, és tudtam ha együtt vagyunk akkor ő is...ezért csak 3 hétig húztam az agyát, hogy teperjen most ŐŐŐŐŐŐ!
Jelenleg: Heti 2-3x találkozunk, hozzá megyek mindig, albérletben lakik, azt ennyi, és akkor most jelenleg kedves meg aranyos, meg minden ilyen, meg háát történik is minden :)
De még mindig sz@rik rám olykor olykor és b@szik válaszolni 1-2 napig!!! :)
Még annyi!!!
2 esélyes a dolog!
Ne éld bele magad...mert az én esetemben a lány nagyon beleélte magát...és mondhattam volna NEM-et is...mert akkor tele volt a tököm...
Nagyon durva.Ez pont olyan mint a miénk.Hihetetlen,hogy egy ilyen válaszolóra és ráadásul fiúra akadok akinek ilyen élethelyzete van.Nem is sejtettem.És most mit fogsz a lánnyl kezdeni?Hogyan alakítod a dolgokat?Szereted?
Jah a durva az az,hogy egy hete hétfőn még azt mondta (pedig akkor már komolytalan dolognál tartottunk :) ),hogy hiányoztam neki.Most meg én mondtam neki és sz@rt rá.Egy hét alatt csak nem változik meg minden benne.
Nagyon kevés időm van.Rövid az az egy hónap.
Úgy van hogy megbeszéltük,hogy nem találkozunk az én érdekemben.De csütörtökön nagyon erőlteti ezt a kabát cserét,amivel ugye velejárója egy találkozó.Szerintem azt fogja akkor is mondani,hogy ne találkozzunk többet :(
Ki tudja...
Talán le kéne ülnöd vele, és egyszerűen elmondanod neki, hogy mit érzel valójában, légy IGEN ember! :)
Ha nem mondod el és nem tudod úgy kihozni a dolgokat, hogy azt mondja, hogy OKÉS , ő szeret téged...akkor pápá...
Ha elmondod neki amit érzel és amit szeretnél...akkor is mondhat pápá-t de mondhatja azt is, hogy ő is szeret!
De 1 hónapod van! Nem sok de nem is kevés!
A lányoknál mikor flegmán elutasítanak, az nem azt jelenti feltétlenül, hogy _NEM kellesz, hanem, hogy "Teperj jobban te f@sz"
És ez valahogy a pasiknál is így van mikor azt érzik, hogy le vannak sz@rva...
háát sok sikert!!!
ÉN szeretem a lányt, mindig is szerettem, habár volt, hogy lemondtam róla, és próbáltam felejteni, de amikor újra felkeresett ő, és kért találkát meg ilyeneket, akkor azt mondtam egy próbát megér...
Jelenleg bármi történhet nálunk...akár holnap akár holnapután...
Semmi sem biztos, de az Elmúlás az Halálbiztos!
(jelenleg nagyon szeretem :))
Na ne szórakozz!!!
SMS-t ne mersz írni???
Az -email a pedofilok játéka!
24 éves érett lány vagy!!! Ne sz@rozz, küld el az sms-t!
(szavaidból kivéve, nem egy kocka, elvont , jezsuita típusú lány vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!