Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol volt hol nem volt? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol volt hol nem volt? Vagy mi lenne a vége?

Figyelt kérdés
Elmesélem tehát röviden...Volt egy pasi s egy csajszi a csajszi gazdagabb országban a pasi szegényebb országban élt de szerették egy mást nagyon....Volt pár veszekedés de ezzek nem sokáig tartottak..A távolság több mint 2000km volt de ezt szerelmük kárpótolta s bíztak egymásban...Ám egy napon mint ha minden felfordult volna a pasi komizott egy ismeretlen lánynak akit nem is ismert egy ismerkedös oldalon ahol csak a haverok miatt volt fenn... a csajszi meg sem hallgatta és szakított vele...a pasi hiába csörgette írt neki h hallgassa meg a csaj nem írt vissza...a pasi eldöntötte ha élete árán is beszélni fog vele... melózott éjszaka,nappal s gyüjtögetett h el tudjon utazni a csajhoz hulla fáradtan ért haza minden nap...majd egy napon kész volt minden az utra összeszedte a pénzt s elment a csajhoz....Mit mondanátok csajszik ha ti lennétek a csajszi helyében s elöttök álna szerelmetek s elmondaná h félreértettetek ezt a csaj ügyet???
2011. júl. 26. 17:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon örülnék neki. :)
2011. júl. 26. 17:48
 2/17 A kérdező kommentje:
Léci írjatok kort is.....
2011. júl. 26. 17:52
 3/17 anonim ***** válasza:
volt egyszer egy... :D:D
2011. júl. 26. 18:56
 4/17 A kérdező kommentje:
léci legyetek komolyak...ez nem csak egy mese...
2011. júl. 26. 19:35
 5/17 anonim ***** válasza:

Ez olyan romantikus!

És Te a gép előtt ülsz? Ezek után? Menj és hallgasd végig! (vagy borulj a nyakába!)

Nem vagyok csaj, de remélem segítettem!

17/F

2011. júl. 26. 19:56
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha ennyit gürcölt.. borulj a nyakába.. biztos nem kamuzik.. mert bizony lehet új párt találni,ő viszont utazott, dolgozott, hgoy a bizonytalanra jöjjön.. De megtette, mert szeret.. elolvadok..
2011. júl. 26. 21:42
 7/17 A kérdező kommentje:
Köszy szépen a válaszokat.... írjatok még.... ti mit tennétek? hinnétek neki???
2011. júl. 27. 21:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát azért az függ a sztoritól is, meg attól is, hogy mit is írt pontosan a lánynak!

De azért szeret, hisz még is mit meg nem tett érted!

Omnia vincit amor!

07-26 19:56-os voltam!

17/F

2011. júl. 29. 16:44
 9/17 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de muszáj megkérdeznem, Te melyik fél vagy?

Ugyanis a pasi élt a szegényebb országban, és te Magyar nyelvű billentyűzetet használsz (és feltételezem nem Magyarországnál szegényebb országról van szó, persze lehet, hogy igen, és lehet az is, hogy külföldön élsz, de van magyar billentyűzeted, de ez kicsit most motoszkál a fejemben) És ha a megérzésem igaz, akkor te nem arra vagy kíváncsi, hogy megbocsáss-e neki, hanem arra, hogy mások neked megbocsátanának a lány helyében.

Amúgy a 07-26 19:56 és a 16:44-es hozzászóló voltam.

17/F

2011. júl. 29. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:

Én azt kérdezném meg tőled,kedves kérdező,hogy személyesen találkoztatok-e már?

Mert ha nem, akkor ez nem több,mint egy csodálatos virtuális szerelem.Virtuális,érted?Nem valóságos.

2011. júl. 29. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!