Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol volt hol nem volt? Vagy mi lenne a vége?
Ez olyan romantikus!
És Te a gép előtt ülsz? Ezek után? Menj és hallgasd végig! (vagy borulj a nyakába!)
Nem vagyok csaj, de remélem segítettem!
17/F
Hát azért az függ a sztoritól is, meg attól is, hogy mit is írt pontosan a lánynak!
De azért szeret, hisz még is mit meg nem tett érted!
Omnia vincit amor!
07-26 19:56-os voltam!
17/F
Ne haragudj, de muszáj megkérdeznem, Te melyik fél vagy?
Ugyanis a pasi élt a szegényebb országban, és te Magyar nyelvű billentyűzetet használsz (és feltételezem nem Magyarországnál szegényebb országról van szó, persze lehet, hogy igen, és lehet az is, hogy külföldön élsz, de van magyar billentyűzeted, de ez kicsit most motoszkál a fejemben) És ha a megérzésem igaz, akkor te nem arra vagy kíváncsi, hogy megbocsáss-e neki, hanem arra, hogy mások neked megbocsátanának a lány helyében.
Amúgy a 07-26 19:56 és a 16:44-es hozzászóló voltam.
17/F
Én azt kérdezném meg tőled,kedves kérdező,hogy személyesen találkoztatok-e már?
Mert ha nem, akkor ez nem több,mint egy csodálatos virtuális szerelem.Virtuális,érted?Nem valóságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!