Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér nők mért nem kellenek senkinek?
Smartguy86!
Látod, te is írod, hogy vannak olyan nők, akik betegség, hormonok miatt kövérek. Te nem láthatod egy emberen, hogy az épp mért kövér, de mivel azt mondod, hogy az átlag más miatt az, ezért nálad már a beteg is olyan lesz. Hiába tudod, hogy vannak kivételek, mégsem fogsz kapcsolatban kövérebbekkel ismerkedni, csak mert az átlag ilyen... És elmondom, ezt örökölni is lehet. Én hiába alig eszek, (az aligon nem 2 egész disznót értek), sok zöldséget eszek, sokat mozgok, mégis ilyen ilyen vagyok, mert egyszerűen nem megy lejjebb dupla sporttal, és fele annyi kajával sem. örülök, hogy tartom a súlyom, és bizony a körülöttem lévők szeretnek, mert ismerik a családomat is, és hát családi vonás. De én nem is foglalkozok azzal, hogy valaki elítél, mert boldog vagyok 5 éve a párom mellett, és bizony nem csak a belsőmet dícséri, mert neki így is szép vagyok. Aki nem ismer, persze rögtön rám mondja, hogy egy lusta disznó vagyok... Az "átlag ilyen" felfogás miatt pedig sok nagyon megbecsülendő nő mellett rohannak el a pasik.
Kedves kérdező!
Én még véletlenül sem szerettem volna gúnyolni a tesódat, és elhiszem h nagyon szép arca van. De éppen ezért, nem kellene esetleg a dagibb srácok közül párt választania? Annyi magányos, szeretetéhes srác van mindenhol, nem lehet, h egy kicsit zárkózott, és meg sem próbál ismerkedni?
És amúgy tartom a véleményemet, nagyon szép dagi lányok is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!